Elvila introduce plata cu criptomonede pentru produsele sale

Elvila introduce plata cu criptomonede pentru produsele sale
Publicat: 21/03/2022, 13:08
Actualizat: 21/03/2022, 13:16

ELVILA anunță că devine prima companie de retail din România care va accepta ca mijloc de plată cryptomonedele, atât pentru magazinul online www.elvila.ro cât și în lanțul de magazine fizice.

Ținând cont de realitățile pieței, dar și de contextul actual atât financiar cât și de securitate, ELVILA pășește în viitor și vine în întâmpinarea tuturor investitorilor din piața crypto dar și al celor ce urmează să părăsească sistemele monetare conservatoare, din rațiuni de instabilitate cauzate de inflației și a contextului de securitatea actual.

Astfel, compania va accepta plata prin intermediul BITCOIN (BTC), Ethereum(ETH), Elrond(EGLD), și Tether (USDT).

Piața de cryptomonede a fost îmbrățișată de români nu doar la nivel de investiție, dar și la nivel de investiție în proiecte, unul dintre cele mai notabile fiind al celor de la Elrond. Acest lucru nu ne arată decât că România, atât la nivel de consum, cât și la nivel antreprenorial este pregătită pentru acest pas în sistemul financiar al viitorului

Tehnologia de tip blockchain sporește viteza de tranzacționare, garantează securitatea absolută a tranzacțiilor și, prin arhitectura sa descentralizată, reprezintă un punct de sprijin pentru o economie mondială în continuă mișcare, căreia, evenimentele recente i-au arătat fragilitatea.

Decizia de a accepta plata în cryptomonede nu a fost luată ușor, anunță compania.

Am analizat toate aspectele, plusurile și minusurile, atât financiare cât și legale, și la final, am decis că este o evoluție naturală. De-a lungul istoriei noastre ca brand, am avut tot timpul de câștigat când am luat decizii îndrăznețe.

Într-o perioadă în care lumea se ferește să investească, adevărații oameni de afaceri trebuie să ia decizii curajoase care vor schimba atât piața cât și obiceiurile consumatorilor.

Pășim astăzi într-o zonă nouă și o facem cu încredere și deschidere către noile tehnologii și către noile realități ale lumii. De astăzi, E-ul de la Elvila puteți să considerați că vine și de la “electronic”. Facem astăzi un prim pas către Metaverse și Web 3.0 și vă invităm să veniți alături de noi!

Elvila va introduce plata prin cryptomonede prin intermediul unui operator specializat – UTRust – o soluție a celor de la Elrond, ce au mare experiență în domeniu, iar ei vor garanta un curs de conversie stabil pentru 15 minute, timp suficient pentru a finaliza check-out pe noul site www.elvila.ro , dar și în lanțul de magazine fizice.

Prin introducerea noului sistem de plată ELVILA nu va renunța în niciun fel la modalitățile de plata existente și nu își va reduce în niciun fel producția sau modelul de dezvoltare deja existent.

În încheiere, ELVILA vă invită să vizitați noua platformă online la adresa – www.elvila.ro – și să pasim impreuna către un viitor digital.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult