8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Un gigant farmaceutic din SUA dezvoltă pastila anti-COVID în Irlanda, după ce a eșuat cu două vaccinuri

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Un gigant farmaceutic din SUA dezvoltă pastila anti-COVID în Irlanda, după ce a eșuat cu două vaccinuri
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Un gigant farmaceutic din SUA dezvoltă pastila anti-COVID în Irlanda, după ce a eșuat cu două vaccinuri / Foto ilustrație: Pixabay.com
Publicat: 28/01/2021, 08:04

MSD Pharmaceutical se află în „faza avansată” de producție a unei tablete anti-COVID-19. Vicepremierul Leo Varadkar a vorbit miercuri seară despre această inovație. Compania a renunțat recent la două vaccinuri experimentale. Gigantul american are șase unități în Irlanda.

Un gigant farmaceutic american dezvoltă pilula anti-COVID în Irlanda

Pastila anti-COVID-19 ar putea fi la un pas distanță, scrie Daily Mail. Compania MSD Pharmaceutical, cunoscută drept Merck & Co. în SUA și Canada, dezvoltă un tratament cu tablete pentru virus.

Medicul Monica Pop, despre Ivermectină: „Orice fel de medicament în plus e un pas și duce la salvare de vieți”

Medicul Monica Pop a avut un dialog cu colegul său din SUA, Ion Alexie, despre tratamentul cu Ivermectină administrat celor infectați cu noul coronavirus.

Mircea Badea: „Nu mă voi vaccina prea curând!” Motivul din spatele deciziei sale

Jurnalistul Mircea Badea a declarat, miercuri seară, în emisiunea „În gura presei”, că nu se va vaccina prea curând. Ce l-a determinat să ia această decizie?

Secretul vaccinării a 40% din populația Israelului / Ambasadorul David Saranga: „Sunt două motive principale…”

David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a vorbit despre procentajul de vaccinare fantastic din țara sa, ajuns la 40%, în prima lună de când vaccinurile sunt disponibile pe piață. În Israel, peste 40% din populație s-a vaccinat deja, adică 3,5 milioane de oameni! În România s-au vaccinat aproape 500.000 de persoane.

Tulpina britanică a coronavirusului a ajuns în 70 de țări și cea sud-africană în 31 (OMS)

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat, miercuri, că numărul de state și teritorii în care se află tulpina britanică de coronavirus se situează la 70 la 25 ianuarie, adică cu 10 în plus față de 19 ianuarie.

Transparency International: România rămâne printre „fruntașele„ corupției în UE

Corupția persistentă slăbește sistemul de sănătate și contribuie la regresul democrației, pe fondul pandemiei de COVID-19, atenționează Transparency International, care a lansat joi raportului privind Indicele de Percepție a Corupției (CPI) în 2020.

Ministrul Economiei: Am putea avea buget săptămâna viitoare. Trebuie să facem economii peste tot pe unde se poate

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a declarat miercuri seara că nu este exclus ca bugetul pentru anul în curs să fie gata săptămâna viitoare.

Proteste în Polonia după anunțul privind intrarea în vigoare a interzicerii avorturilor

Sute de persoane au participat miercuri seara la un protest în fața Tribunalului Constituțional din capitala Poloniei, Varșovia, ca urmare a faptului că autoritățile vor pune în aplicare o hotărâre care interzice avorturile în această țară.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase