ATAC. Eugen Teodorovici: Când spunea Dragnea „culcat”, Ciolacu și Stănescu se băgau sub mochetă

ATAC. Eugen Teodorovici: Când spunea Dragnea „culcat”, Ciolacu și Stănescu se băgau sub mochetă
Eugen Teodorovici (FOTO: Mediafax Foto)
Publicat: 25/06/2020, 17:54
Actualizat: 25/06/2020, 17:59

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu „se băgau sub mochetă când Dragnea striga culcat”. Teodorovici a mai precizat că dacă va fi președintele PSD își va asuma istoria partidului „cu bune și cu rele”.

Teodorovici a spus despre actuala conducere interimară, alcătuită din cuplul Ciolacu-Stănescu, că erau apropiați de Liviu Dragnea.

Eugen Teodorovici: „Eu sunt unul dintre cei care nu au fost la masă cu Liviu Dragnea”

„Toți au fost oarecum aproape de Liviu Dragnea, doar că eu nu m-am dezis de istoria partidului. Am avut o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea. Astăzi se dezic cei pe care i-a pus în funcție. Paul Stanescu sau Marcel Ciolacu unde erau? Când spunea Dragnea „culcat”, erau sub mochetă. Eu sunt unul dintre cei care nu au fost la masă cu Liviu Dragnea, nu am dat la vâsle, nu am turnat în pahare, nu mă poate acuza nimeni din partid, nu pot fi pus într-o tabăra sau alta”, a declarat Eugen Teodorovici, joi, la Digi 24.

Eugen Teodorovici vrea să candideze la șefia PSD

Fostul ministru al Finanțelor a dat de înțeles că va candida pentru șefia partidului. Teodorovici spune că are ca obiectiv câștigarea alegerilor parlamentare cu un scor de 40% și intrarea la guvernare a social democraților.

„Este o decizie pe care toți colegii din partid o cunosc, o simt deja și o așteaptă, sper. Dacă îmi asum o astfel de candidatură este și o asumare a istoriei PSD, cu bune și cu rele, să nu uităm de NATO, de Uniunea Europeană. Ce vreau eu de la PSD, vreau să pot să îi redau partidului ceea ce merită, onoarea. Simpatizanții, membrii de partid să aibă curajul și onoarea de a afirma public: da, mă mândresc cu asta”, a mai spus Eugen Teodorovici.