ATAC. PSD dă vina pe Guvern pentru scumpirea alimentelor: „Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!”

Redactor:
Maria Stoica
ATAC. PSD dă vina pe Guvern pentru scumpirea alimentelor: „Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!”
ATAC. PSD dă vina pe Guvern pentru scumpirea alimentelor: „Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!"ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

PSD consideră că liberalii sunt responsabili pentru prețurile ridicate la alimente. Aceștia dau vina pe premierul Orban și pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, care, potrivit social-democraților, „distrug nivelul de trai al românilor” și „se mai și laudă cu asta”.

PSD îi consideră pe liberali responsabili pentru „cele mai mari scumpiri la alimente”

„Guvernul PNL este responsabil pentru cele mari scumpiri la alimente din ultimul deceniu. Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!
Creșterea prețurilor la alimente este cel mai relevant bilanț al guvernării liberale. În 2020, românii scot de la o lună la alta tot mai mulți bani pentru mâncare. Scumpirile cu două cifre la legume și fructe îngroapă puterea de cumpărare a majorității populației în plină criză economico-socială.
Doar Cîțu și Orban mai au tupeu să spună ca inflația este mică. La cât s-au îmbogățit în pandemie, e normal ca totul să li se pară ieftin. Sub conducerea PNL, România se pregătește de “Jocurile Foamei”!”, se arată într-o postare pe Facebook a PSD.

PSD, despre Orban: „Cel mai ucigător virus pentru România. Trebuie să plece!”

PSD a lansat sâmbătă, un nou atac la adresa premierului Ludovic Orban, pe care îl acuză de cinism și minciună. Social-democrații îi cer din nou demisia lui Ludovic Orban pentru umilințele pe care le-ar fi suferit pacienții care nu au putut să se trateze din cauza spitalelor închise.

„Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban și românii trăiesc în două Românii diferite!

Că este mitoman, românii știau dinainte de a fi președintele PNL. De când a fost ministru al Transporturilor și viceprimar al Capitalei. Minciuna a devenit felul lui de a fi.

Că e cinic, românii și-au dat seama de când a devenit premier. Sacrificând pensionari, copii și antreprenori pentru obsesii precum anticipatele sau restricțiile.
Că este însă și ticălos, ne arătă acum, negând inuman realitatea spitalelor închise. A ajuns până la a le spune bolnavilor de la cozile umilinței sau celor care și-au pierdut pe cineva drag că mint din interese electorale.

S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care își tratează cetățenii drept dușmani publici este cel mai ucigător virus pentru România!”, au scris social-democrații pe Facebook.

Inchide