Ce se află în spatele scandalului PSD Arad | Cozmin Gușă: Miza dezbinării de la PSD Arad e legată de dorința lui Coldea de a domina politic

Ce se află în spatele scandalului PSD Arad | Cozmin Gușă: Miza dezbinării de la PSD Arad e legată de dorința lui Coldea de a domina politic
Cozmin Gușă, necesar în PSD
Publicat: 09/02/2020, 12:41
Actualizat: 09/02/2020, 13:14

Scandalul din interiorul PSD Arad, dintre Dorel Căprar, cel care a fost ales președinte al filialei, și Mihai Fifor, care a candidat și el pentru această funcție, ar fi fost declanșat de Florian Coldea, fost director adjunct al Serviciului Român de Informații.

Organizația PSD Neamț îl susține pe Vasile Dîncu la conducerea Consiliului Național PSD. Anunțul a fost făcut, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii „Realitatea românească”.

„Vasile Dincu a evocat public, ieri, pentru prima dată, un anumit grup de oameni care discuta informal legat de viitorul partidului. M-a nominalizat acolo pe mine, pe Radu Moldovan. Și Ion Arsene e cuprins în acest grup. E firesc ca Arsene  împărtășească aceste valori pe care le-am tot discutat, apropo de Neamț și susținerea lui Dincu pentru președinția Consiliului Național.

Informația are un mare caracter de senzațional, dar am fundamentat-o după vizita de alatăieri de la Arad.  rog,  nu va mirați:

Bătălia din interiorul PSD Arad, care a fost tranșată, ieri, la alegeri, unde a fost ales cu 95% din voturi Dorel Căprar, a fost amorsată, din păcate, de eternul Florian Coldea.

Coldea, născutșcolit în Arad, are un mare interes politic acolo, iar primarul interimar al Aradului este chiar nașul lui Florian, un domn pe nume Bibarţ, și bineînțeles  interesul lui Florian Coldea și ălora de la PNL,  la Arad PNL-ul aparține lui Florian Coldea, este ca PSD  se facă praf acolo. Pentru asta m-am luptat eu alaltăieri și am reușit, am discutat cu nucleul organizației și am reușit  stabilizăm acolo organizația.

Și îi rog pe colegii mei din conducere, pe Paul Stănescu, Marcel Ciolacu și pe restul din CEx,  se uite cu atenție. Acum Fifor o fi fost indus în eroare  facă scandal pentru  el nu avea sprijinDacă avea 10% din organizație, e mult deja.

Sau există alte treburi subterane care pot  aibă legătură cu statul paralel, dar miza dezbinării de la PSD Arad e legată de dorința lui Coldea de a domina politic prin cel din PNL care, și atunci când era Falcă primar și a rămas în continuare șef la PNL Falcă, și azi când primar interimar este nasul sau, Coldea a dominat.

PSD Arad, cu Dorel Căprar președinte, practic se lupta la Arad cu această structura a lui Coldea. DeocamdatăCăprar a ieșit foarte bine, a câștigat organizațiaAsta e deranjant pentru Coldea. Asta este miza de la Arad: Coldea împotriva PSD Arad”, a explicat Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă, despre Ludovic Orban: „O frunză în vânt, după tot acest ritual de decredibilizare și de umilire a lui ca om politic. Nu merită așa ceva”

De asemenea, politicianul a declarat că, în opinia sa, Ludovic Orban va rămâne, probabil, „o frunză în vânt, după tot acest ritual de decredibilizare și de umilire a lui ca om politic”.

„Noul Guvern Orban va merge în cap, direct în cap. Victor Ponta în această combinație a fost cel care a înfipt pumnalul. (…) În mod evident, lui Ludovic Orban i s-a pecetluit soarta ca premier, el nu va mai fi premier cel puțin pentru câțiva ani de zile pentru că jocul ăsta perdant în care a fost introdus îl face să piardă, din punct de vedere al respectabilității politice, zi dupa zi. E chiar penibilă asta cu «Sunt președinte de partid, mă duc în Parlament, dar, vă rog, să nu mă votați…»”, susține Cozmin Gușă.

„Este similară cu ce a făcut Dragnea cu guvernul condus de Grindeanu. Nu sunt mari diferențe între rușinea pe care a pățit-o PSD-ul atunci, la inițiativa lui Dragnea, și cea pe care o pățesc PNL acum și Orban, la inițiativa lui Klaus Iohannis”, a declarat Cozmin Gușă, sâmbătă seara, într-o intervenție la Realitatea PLUS.

„Orban nu merită așa ceva. A fost cel mai harnic om politic al ultimilor doi ani și a fost performerul anului 2019 și un adversar politic deosebit pentru PSD. Nu se înregistra acest scor nici pentru PNL la europarlamentare, nici la prezidențiale, pentru Klaus Iohannis, fără Orban”, a adăugat acesta potrivit sursei citate.

Sursă FOTO: Mihai Fifor – Facebook (stânga) / Dorel Căprar – Facebook (dreapta)
Mai multe detalii aici –>> Scandal în PSD | Inculpat într-un dosar de șpagă, ales la conducerea filialei Arad, deși conducerea centrală ceruse amânarea conferinței: „E greu să înțelegi ce înseamnă să ai principii, dacă nu le-ai avut toată viața”
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”