BREAKING NEWS. Am aflat EXACT lista substanțelor cu care s-a drogat Margherita! Testele arată că a consumat cocaină, dar au fost identificate și urme de… (EXCLUSIV)

BREAKING NEWS. Am aflat EXACT lista substanțelor cu care s-a drogat Margherita! Testele arată că a consumat cocaină, dar au fost identificate și urme de... (EXCLUSIV)
BREAKING NEWS. Margherita, dosar penal pentru lovire! A bătut și amenințat angajații unei firme imobiliare!
Publicat: 29/07/2020, 19:23
Actualizat: 29/07/2020, 19:51

GÂNDUL.RO a dezvăluit, în premieră, luni, că specialiștii Institutului Național de Medicină Legală (AFLĂ DETALII AICI!) au transmis către Poliție rezultatele analizelor de laborator în cazul Margheritei de la Clejani. Aceasta fusese testată pozitiv cu aparatul DrugTest, la sfârșitul lunii mai, după ce a intrat cu autoturismul într-o mașină parcată pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală, iar polițiștii au cerut atunci analize suplimentare la I.N.M.L.. Între timp, acestea au fost trimise anchetatorilor, iar reporterii noștri au aflat, azi, LISTA EXACTĂ a substanțelor ingerate de cântăreață și vi-o prezentăm acum, în exclusivitate.

Rezultatele testelor de laborator arată negru pe alb că Margherita consumase anterior cocaină, dar au fost identificate, în plus, și urme de alte 6 substanțe, unele dintre ele prezente în diferite medicamente.

Surse confidențiale au declarat EXCLUSIV pentru GÂNDUL.RO că rezultatele testelor realizate fiicei Clejanilor evidențiază urme de nordazepam în sânge (acesta fiind un medicament utilizat în tratamentul anxietății!), iar, din probele de urină, a rezultat că ”subiectul” a ieșit pozitiv pentru cocaină, morfină și benzodiazepine. Mai mult, testele au relevat și urme de codeină, oxazepam și paracetamol.

LISTA SUBSTANȚELOR

  • COCAINĂ (unul dintre cele mai răspândite droguri, care produc dependență consumatorului)
  • NORDAZEPAM (medicament utilizat în tratamentul anxietății)
  • MORFINĂ (este principalul agent activ din opiu, fiind un analgezic extrem de puternic)
  • BENZODIAZEPINE (medicamente cu efect tranchilizant pentru tratarea psihozei. Printre ele, diazepam sau xanax)
  • CODEINĂ (este un alcaloid natural din opiu, similar morfinei)
  • OXAZEPAM (din clasa benzodiazepine, utilizat de obicei pentru tratarea anxietății sau în cazul abstinenței alcoolicilor)
  • PARACETAMOL (un medicament administrat curent, care incorporează acetaminofen)

Margherita (pe numele ei real Margareta Myriam Manole) a provocat pe 23 mai, în jurul orei 06.00, un accident minor în timp ce se întorcea de la o petrecere la volanul unui Range Rover Evoque. „Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai.
Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație”, anunța atunci Brigada Rutieră.

”A amestecat cocaina cu alte droguri sau medicamente”

Polițiștii au testat-o pe cântăreață cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a arătat faptul că aceasta ar fi consumat opiacee. Conform procedurii legale în astfel de situații, Margherita a fost condusă la INML pentru analize.

Curând după incident, artista a declarat că nu a consumat substanțe interzise și că a comis accidentul din neatenție, în timp ce „își făcea buzele”. În plus, ea a susținut că ”Nu sunt consumatoare de droguri. Sunt o fire fantastică și entuziastă” (CITEȘTE DECLARAȚIILE INTEGRALE!) De altfel, tatăl Margheritei, Ioniță de la Clejani, declara pentru GÂNDUL LIVE (VIDEO AICI!) că „O apăr pe Margherita pentru că e fata mea și nu a făcut nimic grav. Suntem un brand puternic și vom trece și peste această încercare a vieții”.

REACȚIE. Margherita de la Clejani, declarații după scandalul în care a fost implicată: Nu sunt consumatoare de droguri. Sunt o fire fantastică și entuziastă

După două luni, timp în care s-a așteptat ca Brigada de Poliție Rutieră București să achite costul reactivilor, specialiștii INML au trimis polițiștilor plicul cu rezultatul testelor de laborator. Un medic legist a explicat, pentru GÂNDUL.RO, ce se ascunde, de fapt, în spatele mixului de droguri găsit în sângele Margheritei de la Clejani. Specialistul este de părere că, de fapt, cântăreața a luat o doză de cocaină cu puritate redusă, după ce, inițial, a fost amestecată de traficanți cu mai multe substanțe, pentru a obține o cantitate mai mare.

„De la prima mână și până la dealerul care, în final, a vândut stupefiantele către consumator, fiecare a mai amestecat cocaina cu alte droguri sau medicamente pentru a obține o cantitate mai mare. Așa se face că, în multe situații, pe lângă cocaină apar la analize și alte droguri. Asta înseamnă că persoana la care se face referire a luat cocaină de proastă calitate”, a explicat medicul.

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Adrian Artene
Director editorial al Grupului de Presă GÂNDUL, care include, printre altele, web-site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală