REACȚIE. Margherita de la Clejani, declarații după scandalul în care a fost implicată: Nu sunt consumatoare de droguri. Sunt o fire fantastică și entuziastă

REACȚIE. Margherita de la Clejani, declarații după scandalul în care a fost implicată: Nu sunt consumatoare de droguri. Sunt o fire fantastică și entuziastă
REACȚIE. Margherita de la Clejani, declarații după scandalul în care a fost implicată: Nu sunt consumatoare de droguri. Sunt o fire fantastică și entuziastă
Publicat: 30/05/2020, 00:18

Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a făcut o serie de declarații la România TV în legătură cu scandalul pe care l-a provocat după ce a fost implicată într-un accident rutier zilele trecute.

Margherita de la Clejani este acuzată că ar fi condus sub influența drogurilor, după ce polițiștii au stabilit, cu ajutorul aparatului drug test, că aceasta ar fi consumat stupefiante.

Ea a declarat pentru postul de televiziune că are o atitudine pozitivă și a adăugat că nu a consumat droguri. Ba mai mult, Margherita susține că ea se opune consumului de droguri, adăugând că este „o fire fantastică și entuziastă”.

„Vreau să-mi cer scuze jurnaliștilor cu care am avut un conflict.  Acum zâmbesc şi asta e bine. Întotdeauna cred că există speranţă în inima fiecărui om. (…) Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vreau să confirm acest lucru aici. Nu este adevărat. Eu sunt contra drogurilor. Margherita nu e consumatoare de droguri. Sunt o fire fantastică și entuziastă”, a spus Margherita la România TV.

Margherita de la Clejani: Voi lăsa legea să își facă treaba

Margherita a mai spus că are încredere în justiția din România și va lăsa legea să decidă în cazul ei. Ea a adăugat că intenționează chiar să scrie o carte.

„Respect Poliția, respect România! Las legea să-și facă treaba. Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru acum. Nu sunt în măsură să vă vorbesc. Vor vorbi organele de Poliţie. Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri. Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, a spus Margherita.

Ea a dezmințit că ar avea o relație cu Teodor, tânărul despre care s-a speculat în ultimele zile că ar fi iubitul ei.

„Nu am nicio relaţie cu Teodor. Eu nu am iubit. Pentru mine, iubit înseamnă o relaţie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Teodor este un băiat pe care eu l-am admirat şi am vrut să fac ceva împreună. A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri”, a spus fata Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani.

Margherita a fost implicată într-un scandal după ce, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-o mașină parcată în sectorul 4 din București.

Pe numele ei a fost deschis un dosar penal, însă Margherita a scăpat de ancheta procurorilor DIICOT după ce polițiștii care s-au prezentat la locul accidentului au menționat că nici asupra ei, nici în mașina sa, nu au fost găsite substanțe interzise.