BREAKING NEWS. Milionarul român care și-a înjunghiat contabila și-a aflat condamnarea! A fost găsit vinovat de tentativă de omor! (EXCLUSIV)

BREAKING NEWS. Milionarul român care și-a înjunghiat contabila și-a aflat condamnarea! A fost găsit vinovat de tentativă de omor! (EXCLUSIV)
BREAKING NEWS. Milionarul român care și-a înjunghiat contabila și-a aflat condamnarea! A fost găsit vinovat de tentativă de omor! (EXCLUSIV)
Publicat: 09/10/2020, 12:02
Actualizat: 14/01/2021, 15:46

În primăvara acestui an, unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România, Mihai Emil Tufan, a fost acuzat de tentativă de omor după ce și-a înjunghiat contabila. Omul de afaceri i-a reproșat victimei că a deturnat o sumă considerabilă din conturile uneia dintre firmele controlate de el. Milionarul a încercat, apoi, să se sinucidă, numai că gestul său nu a fost finalizat.

Mihai Emil Tufan și victima sa au fost internați, iar la doar câteva ore după aceea milionarul a fost transferat în Arestul Central al Poliției Capitalei. Inițial, Tufan nu a vrut să colaboreze cu organele de anchetă, însă – în ultimă instanță – și-a recunoscut fapta. GÂNDUL.RO prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, ultimele informații din acest caz halucinant, judecătorii găsindu-l vinovat pe cunoscutul milionar de ”tentativă de omor”.

Din ancheta efectuată, a reieșit că Tufan își bănuia angajata – Daniela Huhulea – că ar fi delapidat o importantă sumă de bani, cu ajutorul unui token, dar folosindu-se și de semnături false. Acesta a fost motivul discuțiilor în contradictoriu pe care cei doi le-au purtat chiar în mașina milionarului.

După ce și-a înjunghiat contabila, milionarul a încercat să se sinucidă

La un moment dat, înfuriat de răspunsurile primite din partea contabilei sale, omul de afaceri și-a pierdut controlul și a tăiat-o pe femeie cu un cuțit pe care îl păstra în torpedoul mașinii.

Atacul milionarului i-a provocat Danielei Huhulea mai multe plăgi la nivelul toracelui, iar acesta a recurs, apoi, la un alt gest extrem și a încercat să se sinucidă. Surse medicale au transmis că omul de afaceri și-ar fi provocat, însă,  doar câteva zgârieturi superficiale, fără a-și pune viața în pericol.

În luna iulie a acestui an, milionarul Emil Mihai Tufan a cerut să fie judecat în libertate, numai că solicitarea sa a fost respinsă. La finalul ședinței din data de 17 august, judecătorii au hotărât să mențină ”măsura arestului preventiv față de inculpatul Tufan Emil Mihai”.

Milionarul Tufan s-a împăcat cu victima, dar nu a scăpat de condamnare

În ședința publică desfășurată ieri – 8 octombrie -, magistrații au analizat, din nou, cazul milionarului Emil Mihai Tofan, iar acesta și-a aflat sentința.

Trebuie menționat că omul de afaceri s-a împăcat cu Daniela Huhulea – la sfârșitul lunii iunie, printr-un acord de mediere referitor la despăgubirile solicitate de victimă -, așa cum reiese din motivarea instanței, iar acțiunea civilă formulată de aceasta ”a rămas fără obiect”. Totodată, și acțiunea civilă formulată de Spitalul Universitar de Urgență ”Elias” a rămas fără obiect, fiindcă milionarul a s-a achitat, voluntar, de obligațiile financiare, respectiv 3812,2 lei..

”…ia act că între inculpatul Tufan Emil Mihai și partea civilă Huhulea Daniela a fost încheiat la data de 24.06.2020 acordul de mediere de către Biroul de Mediator (…) în ceea ce privește despăgubirile civile solicitate și, pe cale de consecință, acțiunea civilă formulată de persoana vătămată Huhulea Daniela a rămas fără obiect”, se menționează în motivarea instanței.

”În baza art.397 C.p.p. ia act ca acțiunea civilă formulată de Spitalul Universitar de Urgenta Elias București a rămas fără obiect, ca urmare a plății voluntare efectuată de inculpat, conform OP din data de 20.07.2020, prin care a fost plătita suma de 3812,2 lei”

Extras din motivarea instanței

Judecătorii au decis că milionarul Emil Mihai Tufan se face vinovat de tentativă de omor, acesta fiind condamnat la 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare. Totodată, magistrații au aplicat și o pedeapsă complementară.

”Condamnă pe inculpatul Tufan Emil Mihai la pedeapsa de 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a, b C.p., respectiv exercitarea dreptului de a fi ales în autoritațile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe o perioada de 1 an, care se execută după executarea pedepsei închisorii, potrivit art.68 alin.1 lit. c C.p. Interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie, exercitarea dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe durata pedepsei principale”, au hotărât magistrații.

”Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat in vederea înscrierii în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare”

Magistrații au menținut, prin sentința dată ieri, măsura arestării preventive a milionarului Mihai Tufan, dispunând și confiscarea cuțitului cu ”mâner de culoare neagră și lama de aproximativ 11 cm”.

Sentința dată de judecători prevede și că este menținut sechestrul asigurator până la concurența sumei de 7.000 de lei, ”cu titlu de cheltuieli avansate de stat”.

”În temeiul art.399 alin.1 C.p.p., menține măsura arestării preventive a inculpatului Tufan Emil Mihai. În temeiul art.72 C.p., deduce durata reținerii și a arestării preventive de la data de 10.04.2018 la zi. În baza art.112 alin.1 lit. b C.p. dispune confiscarea specială de la inculpat a cuțitului cu mâner de culoare neagră și lama de aproximativ 11 cm, depus la Camera de corpuri delicte a D.G.P.M.B, conform dovezii nr. (…), folosit la savârșirea infracțiunii. (…) Menține sechestrul asigurator instituit prin ordonanța nr.1359/P/2020 din data de 19.05.2020 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București până la concurența sumei de 7.000 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat”, se mai arată în decizia judecătorilor.

Mai mult, în conformitate cu Legea nr. 76 din 2008, milionarului Mihai Tufan îi vor fi prelevate și probe biologice, urmând ca acesta să fie înscris în Sistemul Național de Date Genetice. Omul de afaceri are dreptul de a face apel în termen de 10 zile.

”Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpa, în vederea înscrierii în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 7.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, astăzi 08.10.2020”, se mai precizează în motivarea instanței.

Emil Mihai Tufan, unul dintre ”băieții deștepți din Energie”

Emil Mihai Tufan are numeroase afaceri în domeniul energiei, în imobiliare și nu numai. El este acționar la mai multe companii, dar are participaţii și la alte societăţi, printre care se numără ”Electrocarbon” Slatina sau ”Elsid” Titu, producător de electrozi.

Profit.ro anunța, în iulie 2019, că „Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro”.

Presa a mai dezvăluit, în trecut, că Tufan este unul dintre ”băieții deștepți din Energie”, fiind beneficiarul unor contracte generoase din bani publici.

O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
FOTO. Roxana Nemeș și Andreea Antonescu și-au etalat busturile generoase la plajă! Cum arată cele...
Zodiile care oferă cea mai toxică iubire: 1. Rac
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un...
Parma i-a stabilit prețul lui Dennis Man! Ce sumă i-a cerut patronul american de la...
Un oraș cu 15 milioane de locuitori riscă să ajungă de nelocuit din cauza apei....
Zeci de cadavre plutind pe râu. Descoperirea macabră ce aduce în atenţia lumii unul dintre...
Cele mai ieftine SUV-uri cu cutie de viteze automată
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Tornadă devastatoare în Belarus, filmată de un șofer prins în mijlocul ei. VIDEO
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
O TÂNĂRĂ care a mers la bazin cu un costum prea DEOCHEAT a avut parte...
Chinezii au construit un câmp cu rachete nucleare! Cum arată, imaginile sunt ULUITOARE
ȘOC! Inna, aproape DEZBRĂCATĂ pe net! Iubitul Deliric a reacționat incredibil
O chelneriţă a servit mulți ani un bătrân ţâfnos. După ce bărbatul a murit a...
Rezulatete finale Titularizare 2021. Când se anunţă notele după contestaţii pe Edu.ro pentru educatori, învăţători...
O nouă boală cumplită a apărut din senin! Se extinde chiar acum cu repeziciune
Alertă mondială. Viruși străvechi vor fi eliberați. Ce e grupul celor 28?
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
De pe scenă, în afaceri. Ce business a lansat artistul Vlad Miriţă alături de antreprenorul...