BREAKING NEWS. Începe procesul milionarului acuzat că a vrut să-și ucidă contabila! Dosarul bogătașului român a ”intrat” în camera preliminară

BREAKING NEWS. Începe procesul milionarului acuzat că a vrut să-și ucidă contabila! Dosarul bogătașului român a ”intrat” în camera preliminară
Publicat: 04/07/2020, 19:00

Judecătorii de la Tribunalul București s-au întrunit într-o primă instanță, în camera preliminară, pentru a începe procesul milionarului Emil Mihai Tufan, unul dintre cei mai bogați afaceriști din România. Acesta este acuzat de tentativă de omor, după ce, în 9 aprilie 2020, și-a înjunghiat contabila căreia îi imputase deturnarea unor sume de bani din conturile companiei.

Procurorii au încheiat urmărirea penală și au înaintat rechizitoriul către instanță. Acum, dosarul milionarului a „intrat” în camera preliminară, acolo unde magistrații vor analiza aspectele legalității actului de sesizare. Potrivit Codului Penal, Emil Mihai Tufan riscă o condamnare majoră la închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Afaceristul inculpat a fost arestat imediat după comiterea tentativei de omor, iar instanțele au prelungit până acum, succesiv, mandatul emis pe numele lui. Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO că, de trei luni, milionarul este încarcerat în arestul Direcției Cercetări Penale. El și-a recunoscut faptele, ceea ce i-ar putea atrage o pedeapsă mai blândă.

Judecătorii au decis să-i comunice rechizitoriul milionarului aflat în arest, iar, după ce vor lua act de obiecțiile acestuia, procesul va putea începe

De cealaltă parte, victima omului de afaceri, Daniela Huhulea, a fost internată, după incident, la Spitalul Universitar de Urgență ”Elias” din București. În pofida mai multor lovituri de cuțit pe care Tufan i le-a aplicat în urma unui scandal iscat în mașina milionarului, contabila a fost salvată de medici și, între timp, a părăsit unitatea medicală.

Din ancheta efectuată ulterior a reieșit că Tufan își bănuia angajata că ar fi delapidat o importantă sumă de bani, cu ajutorul unui token, dar și al unor semnături false. Acesta a fost motivul discuțiilor în contradictoriu pe care cei doi le-au purtat, pe 9 aprilie, în mașina omului de afaceri. Înfuriat de răspunsurile contabilei, milionarul și-ar fi ieșit din minți și a tăiat-o pe femeie cu un cuțit pe care îl ținea în torpedoul mașinii.

El i-a provocat Danielei Huhulea mai multe plăgi la nivelul toracelui, iar, apoi, a recurs la un alt gest extrem și ar fi încercat să se sinucidă. Potrivit unor surse medicale, omul de afaceri și-ar fi provocat însă doar câteva zgârieturi superficiale, fără să-și pună viața în pericol.

Cine este Emil Mihai Tufan?

Emil Mihai Tufan are numeroase afaceri în domeniul energiei, în imobiliare și nu numai. El este acționar al companiei ”Metaleuroest”, dar are participaţii și la alte societăţi, printre care se numără ”Electrocarbon” Slatina, ”Soceram” Bucureşti sau ”Elsid” Titu, producător de electrozi.

Profit.ro anunța în iulie 2019 că „Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro”. Presa a mai dezvăluit, în trecut, despre el că este unul dintre ”băieții deștepți din Energie” fiind beneficiarul unor contracte generoase din bani publici.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom