EXCLUSIV. E procesul anului în fotbalul din România! Familia Becali le-a deschis proces lui Hagi, Gică Popescu, Dan Petrescu sau Ilie Dumitrescu! (SURSE)

Redactor:
Adrian Nicolae
EXCLUSIV. E procesul anului în fotbalul din România! Familia Becali le-a deschis proces lui Hagi, Gică Popescu, Dan Petrescu sau Ilie Dumitrescu! (SURSE)
EXCLUSIV. E procesul anului în fotbalul din România! Familia Becali le-a deschis proces lui Hagi, Gică Popescu, Pițurcă și Ilie Dumitrescu! (SURSE)

Pandemia de coronavirus a afectat fotbalul românesc la toate nivelurile, însă nu împiedică deschiderea unui proces răsunător, cu atât mai mult cu cât numele implicate sunt de ”primă mână”. Frații Giovani și Victor Becali au deschis un proces la Judecătoria Sectorului 1 din București, iar în calitate de ”intimați” se regăsesc, printre alții, Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, dar și Victor Pițurcă și Bogdan Stelea.

Sursele GÂNDUL.RO dezvăluie, în exclusivitate, că Ioan și Victor Becali, în calitate de ”petenți”, sunt cei care au declanșat acest demers juridic, printre intimați – foști fotbaliști ai ”Generației de Aur” a României (Hagi, Popescu, Dumitrescu, Stelea sau Petrescu)  – aflându-se antrenorul Victor Pițurcă și… Gigi Becali!

Intimat – Persoană care, într-o cale de atac asupra unei sentințe judecătorești, se apără împotriva motivelor invocate de partea care a folosit calea de atac; parte într-un proces care se află în situația unui pârât în caz de recurs sau în altă cale de atac

Procesul deschis la Secția a II-a Civilă a Judecătoriei Sectorului 1 are ca obiect ”dizolvare persoană juridică”, iar în centrul atenției se află, potrivit surselor GÂNDUL.RO, Fundația ”Viitorul Fotbalului Românesc”, înființată în 1996.

”Nu sunt probleme de care mă ocup eu…”

Contactat telefonic de GÂNDUL.RO, Victor Becali – petent în acest proces, alături de fratele său, Ioan Becali – a apărut mai degrabă că nu vrea să deschidă o ”cutie a Pandorei” și că preferă să spele lucruri necurate în ”familia” fotbalului românesc.

”Nu am ce să vă spun pe această temă. Avocatul știe. Se ocupă avocatul de toate problemele acestea, nu sunt probleme de care mă ocup eu. Mulțumesc”, a precizat cunoscutul om de afaceri și impresar.

Victor Becali: ”Noi am fost mediatizaţi prin natura meseriei. Pe alţii îi costă bani să fie cunoscuţi”

Victor Becali nu se consideră un ”om bogat”, ci doar un ”agent de jucători care trăiește bine”.

”Eu vorbesc de mine şi de fratele meu. Suntem nişte oameni care trăim bine, nu suntem nişte oameni foarte bogaţi. (…) Acum trăiesc foarte bine, dar nu sunt un om bogat. Eu cred că în România oamenii de afaceri sunt foarte puţini. Eu sunt un agent de jucători. Oamenii de afaceri din România se numără pe degete”, spune Victor Becali.

În ceea ce privește relația cu mass-media, celebrul impresar consideră că, de foarte multe ori, se exagerează. Mediatizarea familiei Becali s-a datorat ”meseriei”, spre deosebire de alte cazuri în care ”alții dau bani să fie cunoscuți”.

”Noi am fost mediatizaţi prin natura meseriei. Pe alţii îi costă bani să fie cunoscuţi. Eu am văzut mulţi oameni care au intrat în fotbal şi apoi au început şi problemele. Condamnarea noastră nu era o decizie definitivă, dar problema e că de când a început acest proces din punctul meu de vedere am fost în executarea pedepsei pentru că sunt termeni. Atât pentru mine, cât şi pentru familia mea era un adevărat calvar. De foarte multe ori se exagerează. Chiar şi cu camerele la înmormântare. Eu înţeleg, oamenii trebuie să-şi facă datoria. Nu pot să fiu de acord cu oamenii care vin şi comenteză”, a mai declarat Victor Becali în timpul unui interviu.

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
FOTO. Cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut Alexandra Stan! A lăsat la vedere...
Ce avere uriașă avea Sean Connery! Cine sunt cei doi moștenitori ai faimosului actor
România, sancțiune GRAVĂ dacă nu termină cu poluarea! Termenul pe care ni l-a dat Europa
VIDEO Ciocniri în centrul Barcelonei între protestatari şi poliţie în urma restricţiilor de circulaţie
Marea Britanie intră în carantină timp de o lună. Boris Jonhson: Nimeni nu își dorește...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
A intrat în baie peste soție și a găsit-o așa! Ce făcea femeia? Nici n-a...
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur,...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
CARANTINĂ în România, din decembrie?! Vestea venită chiar în această seară
Klaus Iohannis, ANUNȚ ȘOC! Toți românii sunt vizați
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Top 3 cele mai pasionale zodii din horoscop. Sunt partenerii de viață ideali
Inchide