EXCLUSIV. Informații de ultimă oră în cazul crimei de la Giurgiu. Medicii legiști au stabilit, cu exactitate, ziua în care a fost ucisă Mihaela Sabina-Mircea: ”Nu se instalase complet rigor mortis” (SURSE)

EXCLUSIV. Informații de ultimă oră în cazul crimei de la Giurgiu. Medicii legiști au stabilit, cu exactitate, ziua în care a fost ucisă Mihaela Sabina-Mircea: ”Nu se instalase complet rigor mortis” (SURSE)
EXCLUSIV. Informații de ultimă oră în cazul crimei de la Giurgiu. Medicii legiști au stabilit, cu exactitate, ziua în care a fost ucisă Mihaela Sabina-Mircea: ”Nu se instalase complet rigor mortis” (SURSE)

Cei trei suspecți arestați preventiv după ce ar fi ucis-o și ar fi incendiat-o, pe un câmp din județul Giurgiu, pe Mihaela Sabina-Mircea – Elena Constantin, Silvia Constantin și Giani Dinu – au încercat, în fața anchetatorilor, să își justifice actul criminal. Tânăra femeie ar fi încercat să se sinucidă, au spus inițial, iar apoi au dezvăluit că această crimă îngrozitoare s-ar fi produs pe fondul mai multor certuri care ar fi avut ca punct de plecare faptul că victima întreținuse relații sexuale, contra cost, cu mai mulți minori.

În fața judecătorului, cei trei reținuți au recunoscut ca au omorât-o în bătaie pe Mihaela Sabina-Mircea, apoi au transportat- o cu mașina Silviei Constantin pe câmpul din județul Giurgiu și, împreună, au hotărât să o incendieze.

Surse judiciare au declarat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, că Mihaela Sabina-Mircea a fost ucisă pe data de 30 octombrie, cu doar câteva ore înainte de a fi incendiată pe câmpul din județul Giurgiu.

”Anchetatorii au stabilit data morții victimei. Coroborând toate probele din dosar cu concluzia legistului, care a apreciat ca Mihaela-Sabina a decedat cu 2-4 ore înainte de a fi incendiată în valiză, în zona localității Ghimpați, data morții este stabilită a fi pe 30 octombrie. Victima a fost ucisă chiar în ziua incendierii, cu maxim 4 ore inainte de a fi transportata în geamantan pentru a fi incendiată. Medicul legist a stabilit că nu se instalase complet rigor mortis și nu exista nici cel mai mic semn de putrefacție”, au transmis sursele judiciare.

”Autopsia nu a evidențiat că Mihaela Sabina-Mircea ar fi fost abuzată sexual”

Totodată, așa cum GÂNDUL.RO a prezentat ÎN EXCLUSIVIATE, medicii legiști au stabilit și cauza morții Sabinei: șoc traumatic și hemoragic. 

”Autopsia nu a evidențiat că Mihaela Sabina-Mircea ar fi fost abuzată sexual, iar cauza morții este stabilită cert în raportul medico-legal: șoc traumatic și hemoragic, nu moarte prin otrăvire. Faptul că s-a găsit insecticid în corpul victimei dovedește că ea a înghițit acest lichid, dar nu într-o cantitate care să fi dus la deces”, au transmis surse judiciare, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO.

”Este posibil ca varianta aceasta…”

Varianta prezentată de GÂNDUL.RO, potrivit căreia victima a recurs la gestul de a bea insecticid, se coroborează cu declarațiile celor două femei acuzate de omor. Totuși, adevăratul motiv al omorului încă nu a fost stabilit cu certitudine.

În ceea ce privește fracturile costale – cele două femei reținute susținând, în fața anchetatorilor că au provenit de la manevrele de resuscitare a Sabinei – aceste declarații s-au dovedit a fi false, în condițiile în care sursele GÂNDUL.RO  au precizat că ”este posibil ca varianta aceasta să fi avut la bază, ca sursă de inspirație pentru asasini, chiar articole din presă în care se explica modul în care puteau fi fracturate coaste dacă se stătea cu picioarele pe pieptul victimei”.

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine