IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL! Momentul tulburător în care o tânără este spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni! Șoferul băut, ”salvat” de procurorul de caz: ”Nu reprezintă pericol public” (EXCLUSIV)

Publicat: 02/03/2021, 18:30
Actualizat: 05/03/2021, 10:09

Pe data de 27 februarie, o tânără a fost lovită, chiar pe trecerea de pietoni, pe Calea Văcărești, de o mașină la volanul căreia se afla un șofer care consumase băuturi alcoolice. Din nefericire, fata a decedat în urma teribilului impact, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului.

Tragedia s-a produs, potrivit informațiilor oficiale, în jurul orei 20.34, polițiștii fiind anunțați printr-un apel la numărul de urgență 112.

Mașina implicată în acest accident mortal se deplasa pe Calea Văcărești, pe direcția Bulevardului Șincai, iar fata care traversa strada, pe trecerea de pietoni, a fost lovită în plin. Șoferul a fost testat, ulterior, cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar acum este cercetat pentru ucidere din culpă.

”În jurul orei 20:34, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Calea Văcărești – Str. Viorele. Un conducător auto care se deplasa pe Calea Văcărești, către Bulevardul Șincai, a surprins și accidentat un pieton la intersecția cu Str. Viorele. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost aplicate manevre de resuscitare. Se efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutiere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții Poliției Rutiere într-un comunicat.

Ambulanța a ajuns la locul accidentului după 21 de minute!

GÂNDUL.RO a intrat în posesia imaginilor traumatizante, cu puternic impact emoțional, de la acest tragic accident în urma căruia tânăra a decedat, dar și a unor informații ÎN EXCLUSIVITATE care ridică semne de întrebare dureroase.

În imagini, se poate observa că fata traversează strada, încet, pe trecerea de pietoni, iar atunci când ajunge la jumătate este lovită în plin de autoturismul care circula cu viteză foarte mare. Din nefericire, impactul a fost atât de puternic încât fata nu a mai putut fi salvată. Tânăra a fost lovită violent, aruncată și învârtită în aer ca o păpușă.

Potrivit surselor noastre, ambulanța a ajuns la locul tragediei după… 21 de minute din momentul în care a fost apelat numărul de urgență 112. Ținând cont de gravitatea accidentului, acest interval de timp este foarte mare. De ce 21 de minute și de ce nu s-a putut ajunge mai repede într-o astfel de situație în care fiecare secundă contează enorm? Iată două întrebări care, deocamdată, nu au primit un răspuns.

”Este o trecere de pietoni periculoasă care leagă strada cu școala 97 de metrou, deci o traversează inclusiv copiii, zilnic. Bumpere sau zebra înălțată ar fi mult mai utile decât nebunia cu bordurile care se tot înalță în cartierul ăsta. Ar salva vieți. Pentru fetița din acest caz, prea târziu”, a transmis, în mediul online, o femeia care locuiește chiar în zona unde s-a produs accidentul.

Șoferul ar fi declarat că fata nu a traversat pe trecerea de pietoni

Mai mult, aceleași surse GÂNDUL.RO dezvăluie că procurorul de caz a considerat că șoferul care a omorât fata, pe fondul vitezei excesive și al consumului de alcool, ”nu reprezintă un pericol public”, fiind cercetat ”în stare de libertate”.

În ceea ce privește această sintagmă referitoare la a fi sau a nu fi ”pericol public”, explicația ar fi aceea că – luându-i-se dreptul de a conduce, în urma acestui tragic accident – șoferul respectiv nu mai reprezintă un pericol, fiindcă nu se mai urcă la volan.

Inițial, șoferul ar fi declarat că fata nu a traversat pe trecerea de pietoni, numai că imaginile – care au fost, ulterior, transmise și polițiștilor – îl contrazic.

Aceleași surse mai transmit, ÎN EXCLUSIVITATE, că șoferul ”nici măcar nu a fost prezentat unui judecător care să decidă dacă va fi cercetat în stare de libertate sau reținut pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au dus la această tragedie”.

”Persoana care conduce pe drumurile publice un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, testată de polițistul rutier cu un mijloc tehnic omologat și verificat metrologic și depistată ca având o concentrație de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, îi poate solicita acestuia să i se recolteze mostre biologice în cadrul unităților sau instituțiilor medicale prevăzute la alin. (1), în vederea stabilirii îmbibației de alcool în sânge”

Codul Rutier 2020

Dacă șoferii sunt prinși cu o alcoolemie de peste 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat, cea ce înseamnă minimum 0,80 g/l alcool pur în sânge, fapta constituie infracțiune. Acest lucru este pedepsit cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață