Horoscopul zilei de 31 martie 2021. Racii pot fi mai sensibili și triști

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 31 martie 2021. Racii pot fi mai sensibili și triști
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)

Horoscopul zilei de 31 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Scorpion și se va afla în aspecte tensionate cu Saturn și Jupiter, dar și în aspecte de susținere cu Mercur și Neptun. Din această poziție ne face mai sensibili, mai profunzi în emoții, dar și mai rezervați în manifestarea lor. Crește interesul pentru viața intimă și pentru zona financiară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 31 martie 2021

Dragoste

Dacă ești parte a unui cuplu, vei simți nevoia să te afunzi în brațele partenerului, însă dacă ești singur poate exista o tendință spre aventură, de a conduce un flirt către pasiune. Oricum, nu-ți vei manifesta prea mult sentimentele și emoțiile astăzi.

Carieră și bani

S-ar putea să întâmpini unele blocaje în primirea unei sume de bani, mai ales dacă provine dintr-o datorie, litigiu, credit. Unii nativi pot fi nemulțumiți de niște investiții făcute.

Sănătate

Te bucuri de o stare interioară, psihică mult mai bună și ai putere de a trece peste orice dezamăgire și neplăcere.

Horoscop zilnic Taur – 31 martie 2021

Dragoste

Deși Luna trece astăzi prin sectorul relațiilor tale, aspectele pe care le face nu sunt prea favorabile. Fără dialog și fără să asculți și ce are de zis partenerul s-ar putea să nu ajungi într-un punct bun. Cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale, cu colaboratorii nu sunt mai avantajate. Ai tendința de a respinge ceea ce ți se propune, ba chiar poți intra în conflicte cu superiorii.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar ai susținerea contextului astrologic să aduci îmbunătățiri stilului de viață, dacă-ți dorești.

Horoscop zilnic Gemeni – 31 martie 2021

Dragoste

S-ar putea ca spre seară să intri în controverse cu partenerul de viață. Este posibil ca unele opinii și convingeri ale tale să nu rezoneze cu ale celuilalt.

Carieră și bani

Ziua de astăzi vine cu sarcini copleșitoare și nici cheful tău de muncă nu este la cote prea înalte. Posibil să lași activități neterminate și să intri în contradicții cu colegii.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să ai parte de mai multă oboseală, să te simți epuizat și ar fi de preferat să nu te suprasoliciți. Posibil ca stresul să se fi adunat și atunci ai nevoie de câteva zile libere.

Horoscop zilnic Rac – 31 martie 2021

Dragoste

Luna traversează astăzi sectorul iubirii tale, dar aspectele pe care le face nu te susțin să-ți exprimi sentimentele. Posibil ca nevoia de a te retrage în brațele partenerului să fie mare, însă simți să fii lăsat în pace și nu să ți se ceară explicații pentru starea ta. Cei singuri pot fi acaparați de amintiri sau pot fi triști pentru că nu au pe cineva alături.

Carieră și bani

Te bucuri de o zi în care ai idei creative, imaginație și simțul artistic te poate susține în activitățile de profil. Totodată, evită să faci speculații financiare, să joci la noroc sau să cheltui bani pe fond emoțional.

Sănătate

Preocupă-te mai mult de sufletul tău, de micile bucurii ale vieții și nu uita să te răsfeți cu ceva care-ți place, însă fără să exagerezi. Fă mai multă mișcare astăzi, chiar dacă nu ai tragere de inimă.

Horoscop zilnic Leu – 31 martie 2021

Dragoste

Luna tranzitează sectorul locuinței și nevoia de a fi alături de cei dragi este mare, însă conflictele cu părinții sunt foarte probabile, mai ales că nu vedeți lucrurile la fel. Sunt și nativi care primesc reproșuri și trântesc uși.

Carieră și bani

S-ar putea ca cerințele de la locul de muncă, activitățile sosite în ultimul moment să-ți cam dea planurile peste cap.

Sănătate

Ai nevoie să stai mai mult tu cu tine și cu gândurile și emoțiile tale pentru a te putea înțelege mai bine.

Horoscop zilnic Fecioară – 31 martie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă clarificării unor neînțelegeri în cuplu sau cu cei apropiați. Însă, pentru a evita tensiunile, azi va trebui să fii atent la modul în care spui lucrurile. Fă-o fără autoritate și cu maturitate și poți rezolva multe.

Carieră și bani

Dacă ai de negociat un contract ține cont că încă resimți confuzia creată de conjuncția de ieri dintre Neptun și Mercur, guvernatorul tău. S-ar putea să nu fii mulțumit de ofertă, de aceea ar fi bine să o mai amâni o zi.

Sănătate

Este foarte probabil să afli niște vești despre starea de sănătate a cuiva sau să te preocupi de starea cuiva de sănătate, să porți dialoguri despre o efecțiune, despre un tratament.

Horoscop zilnic Balanță – 31 martie 2021

Dragoste

Ai tendința de a face mici compromisuri astăzi doar ca lucrurile să iasă bine în cuplu. Sunt posibile și tensiuni care pleacă de la cheltuieli.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să întâmpini unele nemulțumiri, chiar blocaje în primirea unei sume de bani. Poate fi vorba de vești care vin legate de sectorul financiar și care-ți limitează niște planuri.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă către seară evită excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – 31 martie 2021

Dragoste

Azi vei simți nevoia să te preocupi mai mult de tine și de ceea ce-ți dictează inima, sufletul, emoțiile. Este o zi bună pentru a-i arăta partenerului că îi ești aproape, pentru a discuta.

Carieră și bani

Ai putere de a face față oricăror provocări pe care le întâlnești. Pot apărea unele dispute cu cei cu care lucrezi, mai ales dacă reprezintă o autoritate, însă ai fler și știi cum să întorci totul în favoarea ta.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și acest aspect îți aduce multă forță interioară, putere de regenerare și de autostăpânire.

Horoscop zilnic Săgetător – 31 martie 2021

Dragoste

Stările emoționale sunt apăsătoare. Ceva te nemulțumește, te blochează și nu te lasă să te exprimi. Încearcă să vorbești despre ceea ce nu-ți este pe plac.

Carieră și bani

Nu te vei bucura de un randament crescut la locu de muncă, ba chiar astăzi va trebui să depui unele eforturi pentru a-ți duce la capăt sarcinile. Din acest motiv, ar fi bine să eviți activitățile care cer concentrare și atenție.

Sănătate

Luna trece prin casa sănătății tale și este tensionată de Jupiter, guvernatorul tău, către seară. Întreaga zi vei simți o oboseală, o neputință și o stare generală care te îndeamnă la interiorizare. Încearcă să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 31 martie 2021

Dragoste

Prieteniite pot dezamăgiprinatitudineasauprincipiile pe care le au și ai face bine să nu puitotul la sufletșisă nu acuzi la nervi.

Carieră și bani

S-ar putea ca planurile tale să fie date peste cap sau un proiect să fie blocat din cauza neglijențelor unor asociați.

Sănătate

Nu te simți chiar în apele tale, dar nu ai motive de îngrijorare. Vorbește despre ceea ce te apasă și te neliniștește.

Horoscop zilnic Vărsător – 31 martie 2021

Dragoste

Dacă astăzi simți să te îndepărtezi de partener, spune-i în mod frumos că ai nevoie de singurătate pentru că atitudinea ta mai rece îl poate face irascibil.

Carieră și bani

Luna îți tranzitează sectorul carierei și va face niște aspecte tensionate cu Saturn. Este nevoie să dai dovadă de mai multă responsabilitate la locul de muncă, de maturitate și răbdare în discuțiile cu superiorii. Nu este exclus să te simți limitat sau să ți se impună anumite contexte profesionale.

Sănătate

Nu ești în cea mai bună dispoziție și la starea ta generală poate contribui și stresul profesional pe care va fi cam greu să-l ignori.

Horoscop zilnic Pești – 31 martie 2021

Dragoste

Sunt principii de viață și crezuri, mentalități pe care simți nevoia să ți le clarifici astăzi. Combină rațiunea cu intuiția și poți obține multe clarificări.

Carieră și bani

Este o zi cu inspirație artistică, o zi în care poți excela dacă-ți lași imaginația liberă. Pe de altă parte, ai nevoie să te documentezi mai mult în anumite privințe pentru a face niște pași înainte.

Sănătate

Nevoia de a te conecta la latura mai spirituală a vieții pentru a te liniști este mare și poți profita pentru a face o introspecție, o meditație de vindecare a sufletului astăzi.

FOTO EXCLUSIV | Imagini şocante cu blana ursului Arthur, împuşcat de Emanuel de Liechtenstein
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au...
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Asta o va lovi în orgoliu pe Simona Halep! Șanse mari ca antrenorul înlăturat de...
Părerea lui Gigi Becali despre George Simion. Surprinzător ce a putut spune despre liderul AUR
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Fotografia care a stârnit controverse pe Facebook: „Cine a spus că în Poliția Română sunt...
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Monica Pop, acuzații GRAVE despre ultima măsură impusă de autorități: ”Categoric, este o discriminare!”
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
A MURIT! Vestea ȘOC a momentului în România
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Ideile de afaceri vin în moduri diferite şi câteodată sunt şi mai ciudate. Cum a...
Inchide