Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Vărsătorii primesc vești financiare

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Vărsătorii primesc vești financiare
Publicat: 30/03/2021, 06:23

Horoscopul zilei de 30 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Astăzi se formează la grad perfect conjuncția dintre Mercur, planeta comunicării, și Neptun, planeta iluziilor, în zodia Pești. Este un context care vorbește de multă inspirație artistică, de imaginație și intuiție, însă în aceeași măsută poate aduce și multă confuzie, motiv pentru care deciziile majore ar trebui evitate.

Pe de altă parte, în plan sentimental, Venus, planeta iubirii, face aspect benefic cu Saturn, planeta lecțiilor, deci vom da dovadă de mai multă responsabilitate în relațiile noastre, iar pentru a începe ceva nou, vom avea nevoie de seriozitate și perseverență.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Horoscop zilnic Berbec – 30 martie 2021

Dragoste

Nu este deloc exclus să fii atras de o persoană mai matură, cu înțelepciune. Pe de altă parte, îți dorești mai mult ca orice să ai grijă de tine și te preocupi de ceea ce-ți face cu adevărat plăcere

Carieră și bani

Este nevoie să dai dovadă de mai multă responsabilitate și perseverență în proiectele tale, mai ales dacă ai planuri de viitor pe care vrei să le demarezi.

Sănătate

Este o zi în care calea spre Divinitate și spiritualitate este deschisă și este recomandat să te ocupi de sufletul tău. Introspecția, meditația și rugăciunea te pot ajuta să-ți îmbunătățești starea generală.

Horoscop zilnic Taur – 30 martie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca amintirile sau chiar cineva din trecut să-ți dea peste cap lumea interioară pe care oricum te chinui de ceva vreme să o echilibrezi.

Carieră și bani

Ar fi recomandat să nu crezi toate promisiunile prietenilor și nici tu, la rândul tău, să nu faci prea multe promisiuni pentru că s-ar putea să nu te ții de ele. Ești iluzionat de un proiect, dar rămâi ancorat în realitate.

Sănătate

Este nevoie să fii mai responsabil cu sănătatea ta, cu odihna în primul rând, dacă vrei să-ți îmbunătățești stilul de viață.

Horoscop zilnic Gemeni – 30 martie 2021

Dragoste

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Relațiile de prietenie sunt bine aspectate și te poți distra mai mult în compania celor apropiați, însă fii responsabil în cazul în care cineva din anturaj te atrage.

Carieră și bani

Nu te avânta în mari decizii profesionale și lasă lucrurile să se așeze pentru a vedea direcția pe care vrei să continui. Posibil să nu fii deloc pe aceeași lungime de undă cu superiorii.

Sănătate

Profită de contextul astrologic al zilei și fă o introspecție, lasă-te ghidat de ceea ce simți, de intuiție pentru a obține răspunsuri.

Horoscop zilnic Rac – 30 martie 2021

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță sau ai simțit că în ultima perioadă te-ai distanțat de partener, astăzi te poți apropia de acesta. Prin dialog puteți stabili chiar și noi direcții de viitor și puteți ajunge la aceleași convingeri.

Carieră și bani

Dacă nu-ți asculți intuiția, astăzi ar fi de preferat să nu iei decizii majore. Este o zi bună pentru a te documenta, pentru aexplora noi doemnii. Poți afla lucruri interesante. Posibile nemulțumiri profesionale legate de bani sau de cerințele prea mari ale altora.

Sănătate

Contextul astrologic al zilei te ajută foarte mult să te conectezi la spiritualitate și să primești răspunsuri la dilemele cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Leu – 30 martie 2021

Dragoste

În cuplu este o zi care susține dialogurile intime, pe teme delicate, poate chiar legate de viața sexuală, însă și banii și infidelitatea pot fi un subiect de abordat acum. Se poate ajunge la clarificări.

Carieră și bani

Sar putea să primești niște oferte profesionale care să-ți dea ocazia să avansezi, să descoperi noi orizonturi. Unii nativi pot primi vești din străinătate.

Sănătate

Sunt frici, angoase și dependențe pe care acum le poți observa, le poți conștientiza și ai șansa să le vindeci.

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Horoscop zilnic Fecioară – 30 martie 2021

Dragoste

A venit momentul să discuți cu partenerul de viață și să nu mai amâni ceea ce se cere clarificat. Contextul astrologic te ajută, dar fii sincer, deschis, empatic.

Carieră și bani

Deși aspectele te ajută să ajungi la înțelegeri mai bune cu colaboratorii, nu te grăbi să iei decizii legate de un contract. Analizează-l pe toate părțile înainte.

Sănătate

Dacă vrei să-ți îmbunătățești starea de sănătate, scapă de unele anxietăți și dependențe pe care le ai, poate chiar frici care te împiedică să faci unele lucruri.

Horoscop zilnic Balanță – 30 martie 2021

Dragoste

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Dacă vrei să cucerești pe cineva, azi va trebui să dai dovadă de mai multă seriozitate, maturitate și perseverență. Și în cuplu este nevoie de mai multă responsabilitate.

Carieră și bani

Azi nu te grăbi să iei decizii profesionale majore sau de viitor. Posibil să ai parte de episoade de stul de confuze care să nu te călăuzească pe drumul cel mai bun.

Sănătate

Dacă te conectezi mai mult la zona spirituală, azi vei reuși să ai parte de unele conștientizări care să te ajute să-ți îmbunătățești starea de spirit. Poți reuși chiar să faci unlee schimbări în rutina zilnică.

Horoscop zilnic Scorpion – 30 martie 2021

Dragoste

Romantismul poate pune stăpânire pe tine astăzi, așa că folosește-te de acest context pentru a te apropia mai mult de persoana iubită. Astăzi puteți discuta despre subiecte care au creeat neclarități în viața de cuplu și șansele de rezolvare sunt mari.

Carieră și bani

Fii mai responsabil la locul de muncă, în desfășurarea activităților și nu pune totul pe baza simțului tău artistic. Ai creativitate, dar aplic-o practic.

Sănătate

Azi ar fi de preferat să te dedici mai mult activităților care-ți fac plăcere și care te bucură pentru că ai tendința de a fi prea pesimist cu privire la o situație ce ține de starea ta de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 30 martie 2021

Dragoste

Dcaă-ți dorești să te îndrăgostești sau să începi o nouă relație, cel mai probabil va trebui să-ți schimbi atitudinea și să devii mai responsabil cu viața sentimentală. Fără asumare, lucrurile nu vor funcționa.

Carieră și bani

Sunt situații ce țin de familie sau de locuință care nu-ți permit să dedici prea mult timp carierei. Cei dragi au nevoie să stea de vorbă cu tine sau poate trebuie să rezolvi un context ce ține de casă, de bunuri patrimoniale.

Sănătate

Este o zi bună să cobori în adâncurile ființei tale și să te conectezi cu tine, cu cele mai ascunse dorințe ale tale. Dcaă le vei elibera, vei fi mai fericit.

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Horoscop zilnic Capricorn – 30 martie 2021

Dragoste

Te poți folosi de dialog pentru a ajunge la sufletul persoanei iubire. Nu te teme să faci declarații de dragoste și să-ți exprimi sentimentele.

Carieră și bani

Deși ai fler în comunicare și poți negocia ușor, ai grijă să te faci și înțeles de ceilalți și mai ales, ai grijă să le înțelegi tu mesajul. Ziua este favorabilă și celor care dau examene, interviuri sau susțin ședințe, discursuri publice

Sănătate

Este o zi bună să faci o vizită cuiva drag. Poate unei rude, poate să stai de vorbă cu un vecin. Oricum, o scurtă plimbare te va ajuta să te detensionezi.

Horoscop zilnic Vărsător – 30 martie 2021

Dragoste

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Discuțiile legate de valoarea ta, de resursele deținute, de talentele tale te vor face să realizezi că ai toate motivele să fii apreciat și te vor ajuta să-ți recâștigi încrederea în tine.

Carieră și bani

Se întrevăd dialoguri pe teme financiare, discuții legate de salarizare, de un comision. Poți avea idei bune și soluții care să aducă și câștiguri, dar evită să te iluzionezi prea tare. Nu cheltui doar de dragul de a o face.

Sănătate

Este nevoie de mai multă odihnă, dar și responsabilizare vizavi de program pentru că ai șanse să-ți îmbunătățești starea de spirit astfel.

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Horoscop zilnic Pești – 30 martie 2021

Dragoste

Horoscopul zilei de 30 martie 2021. Este o zi bună să te conectezi la persoana iubită prin dialog, să cauți să ajungeți la clarificări egate de crezurile voastre, să vă faceți planuri de viitor împreună, poate chiar să stabiliți o călătorie.

Carieră și bani

Se întrevăd câștiguri financiare și este posibil chiar să te bucuri de o mărire salarială. Oricuym, niște temeri pe care le ai vizavi de veniturile tale vor începe să se dizolve.

Sănătate

Ai ocazia astăzi să te conectezi la spiritualitate, la sinele tău superior, așa că profită pentru a pune întrebări și a primi răspunsuro. Intuiția și sincronicitățile din viața ta te pot ajuta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Cum vrea să scape ucigașul Mirelei de închisoare? Ireal la ce metodă ar putea să...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Heinrich Rudolf Hertz, inventatorul undelor radio. „Nu cred că undele fără fir pe care le-am...