Dan Andronic, despre alegerile din 2024: „Este furtuna perfectă. Va fi o hărmălaie ca la „Cotul Donului” și din 2023 o să vedeți ditamai campania electorală”

Publicat: 25/07/2022, 22:13

Alegerile din 2024 vor fi ca o „furtună perfectă”, iar startul campaniilor electorale „va fi furat” și astfel vor începe încă din 2023, spune jurnalistul și consultantul politic Dan Andronic, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Întrebat cum comentează viitoarele alegeri din 2024, jurnalistul Dan Andronic spune:  „Le pe toate. Este aproape o furtună perfectă, pentru  e unul din puținele momente când prezidențiale se lipesc de parlamentare.

Va fi o hărmălaie ca la „Cotul Donului”. Deci Stalingrad scrie pe noi și care va începe cât de curând. Deci undeva nu va mai exista o pauză de respirație și de anul viitor o vedeți ditamai campania electorală.

Startul va fi furat pentru lucrurile o s-o ia la vale. Uite-te ce se întâmplă cu ROBOR-ul se va întâmpla cu toate dobânzile, toate se vor duce la nivelul ROBOR-ului.

„Îmi e greu să cred că PSD va ieși de la guvernare”

Întrebat dacă există posibilitatea ca PSD-ul nu rămână la guvernare până în 2024, Dan Andronic a declarat:„Dacă ar fi tactic, așa ar trebui facă. Dar, ținând cont de situația actuală, mi-e foarte greu cred vor ieși de la guvernare”.

PSD și PNL vor candida separat la alegerile din 2024, liderul social-democrat Marcel Ciolacu explicând că cele două partide au „doctrine separate și valori separate”.

În 2024 vor exista patru tipuri de alegeri:

  • alegeri prezidențiale
  • alegeri parlamentare
  • alegeri europarlamentare
  • alegeri locale

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase