VIDEO Cornel Nistorescu: „Discursul politic românesc e un discurs al plângerii, al resemnării”

Publicat: 28/09/2022, 00:00

Discursul politic românesc este un discurs al plângerii, al resemnării, iar politicienii nu fac nimic să genereze încredere, spune jurnalistul Cornel Nistorescu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

„Discursul politic românesc e un discurs al plângerii, al resemnării, al întrebării copiilor „ai de gând pleci din țară?”, ‘domne, asta ne omoară, asta ne îngroapă, neîncrederea noastră în propria țară.

Și politicienii și de la vârf despre asta vorbesc și în loc amplifice, încerce genereze încredere”, a declarat jurnalistul Cornel Nistorescu.

După ultimele date oficiale pe care le avem, numărăm 5,7 milioane de români în afara granițelor, dar probabil numărul real este mult mai mare.

Foarte mulți conaționali au ales să plece în afara țării, fie din cauza lipsurilor pe care le au în România, fie s-au săturat de clasa politică din România care s-a tot rotit la guvernare, dar care nu a făcut mai nimic pentru creșterea bunăstării cetățenilor.

Sunt mulți români care spun că s-ar întoarce în țară dacă ar avea pentru ce să o facă.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase