VIDEO | Eugen Popa, hipnoterapeut: „Au explodat cazurile de anxietate, de atacuri de panică, de fobii”

Publicat: 28/07/2022, 22:30

Eugen Popa a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Specialistul în hipnoză și autohipnoză, vorbește la „Marius Tucă Show” despre cum poate ajuta hipnoza în schimbarea mentalității.

E. Popa: „Cele mai des întâlnite probleme sunt fumatul, alcoolul, lipsa încrederii în sine, probleme de relații, fobii, atacuri de panică. Atacurile de panică sunt cele mai simplu de rezolvat. Nu este niciodată prea târziu să ai o copilărie fericită și atunci merg înapoi în timp, găsesc evenimentul și îl recadrez, îl reinterpretez, îl prelucrezi, să spunem, cu mintea și cunoștințele mele de acum și când faci chestia asta, s-a descărcat, s-a decantat instant povestea respectivă.”

M. Tucă: „Care sunt cele mai des întâlnite fobii cu care vin oamenii la tine?”

E. Popa: „Fobia de gândaci, fobia de a ieși în spații publice, spre exemplu. Mai nou, acum este și fobia cu pandemia. Au explodat cazurile de anxietate, de atacuri de panică, de fobii. Oamenii sunt speriați să nu cumva pățești ceva, nu mi se întâmple mie ceva. La nivel mondial, cea mai întâlnită fobie este de a vorbi în public. Toate fobiile au același mecanism de funcționare, la fel și la adicții sau la dependențe.”

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!