VIDEO | Eugen Popa, hipnoterapeut: „Există o tehnică, iar aceasta se numește linia timpului”

Publicat: 28/07/2022, 23:00

Eugen Popa a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Specialistul în hipnoză și autohipnoză, vorbește la „Marius Tucă Show” despre cum facem alegerile corecte, dar și cum reușim să ne liniștim mintea și sufletul.

E. Popa: „Există o tehnică, eu vă dau acum varianta cea mai simplă și mai ușoară dintre toate. Aceasta se numește linia timpului în care omul își imaginează spațial unde ar fi trecutul și zicem este în spate și viitorul este în față. Tragi o linie care trece prin prezentul în care ești de la trecut spre viitor și apoi îți imaginezi te ridici deasupra liniei, te gândești la acea problemă. Te gândești la problema respectivă și te uiți unde pe linia asta dacă îți atrage ceva atenția și are legătură cu problema ta.

Retrăiești acum experiența respectivă, dar cu conștiința, cunoașterea de acum și, drept urmare, pentru că o retrăiești diferit față de cum a fost o și rescrii, poți eventual chiar să modifici ce s-a întâmplat, să adaugi sau să scoți elemente și modificând acea experiență, tu practic modifici cum este reprezentată în mintea ta. Evenimentul nu dispare, doar că dispare impactul pe care l-a avut asupra ta atunci.”

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!