VIDEO | Eugen Popa, hipnoterapeut: „Fobia și atacurile de panică sunt tulburări de anxietate”

Publicat: 29/07/2022, 01:00

Eugen Popa a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Specialistul în hipnoză și autohipnoză, vorbește la „Marius Tucă Show” despre cum ne depășim fricile care ne domină viața.

E. Popa: „Fobia și atacurile de panică sunt tulburări de anxietate. Adesea, spre exemplu, frica de a vorbi în public este o formă de anxietate. Ce vrea înțeleagă oamenii este anxietatea are întotdeauna de-a face cu viitorul, niciodată cu trecutul. Depresia are de-a face cu trecut. Dar cum face un om fie anxios? Păi își creează o poveste în cap. O poveste în care el nu are un final fericit. Ești anxios, pentru că nu îți poți controla mintea. 

Conștientul nu gândește, nu judecă, nu analizează. El doar execută. Noi cu toții avem bubele noastre pe suflet sau în minte. spunem, nu există o metodă care ajute pe toată lumea tot timpul, pentru orice problemă. Nu există așa ceva, e o fantezie.”

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!