VIDEO | Eugen Popa, hipnoterapeut: „Hipnoza este o comunicare, o colaborare”

Publicat: 28/07/2022, 22:00

Eugen Popa a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Specialistul în hipnoză și autohipnoză, vorbește la „Marius Tucă Show” despre cum ne depășim fricile care ne domină viața, despre cum ne putem păstra sănătatea mintală și fizică, în ciuda vremurilor deloc ușoare pe care le trăim.

E. Popa: „Hipnoza este o comunicare, este o colaborare și fără această colaborare nu are cum meargă. Este o unealtă care este foarte eficientă atunci când este folosită corect. Hipnoza este o metodă, este o tehnică, este o unealtă și ca să poți lucra cu cineva prin hipnoză,  practic există o serie de pași, un protocol ritual dacă vrei, un proces pe care îl folosim, care îl ajută pe om să ajungă din starea normală de veghe, cum avem noi acum, într-o stare modificată.”

Starea de hipnoză nu este o stare de inconștiență, nici o stare de somn, deoarece multă lume se gândește dacă sunt în hipnoză, sunt într-o stare în care nu mai au niciun control asupra sa sau asupra a ceea ce se întâmplă. Eu îți transmit o informație, iar dacă tu accepți informația și în mintea ta, o pui în practică.”

M. Tucă: „Deci nu e numai comunicare, este și colaborare, contează foarte mult colaborarea celui care vine la tine.”

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!