VIDEO Există un fir comun între Putin și Zelenski? Publicistul Ion Cristoiu: „Unul este infantil, celălalt este bandit”

Publicat: 31/03/2022, 20:54

Publicistul Ion Cristoiu a fost invitat în emisiunea lui Marius Tucă, în cadrul ediției speciale ”Războiul din Ucraina”, transmisă live de Gândul. Ion Cristoiu le-a făcut o scurtă caracterizare, atât lui Putin, cât și lui Zelenski, concluzionând faptul că pe ruși nu-i interesează sub nicio formă să câștige războiul mediatic.

Întrebat dacă există vreo asemănare în ceea ce privește modalitatea de comunicare dintre Vladimir Putin și Volodimir Zelenski, Ion Cristoiu a răspuns: „Nu, nu au. Unul este infantil, Zelenski și celălalt este bandit. Zelenski a câștigat războiul pe Twitter. Mașinăria rusă nu este interesată ce spune restul lumii. Pe rus nu-l interesează războiul cu lumea occidentală. Pe Putin îl interesează că are 80%.

Cea mai mare greșeală în România este că îi considerăm pe ruși ca pe noi. Pentru ruși americanii sunt americani”, a declarat Ion Cristoiu.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase