VIDEO | Gen. Silviu Predoiu: „Nu există demersuri în favoarea păcii. Fiecare zi de conflict îngreunează pacea”

Publicat: 06/10/2022, 13:43

Gen. (R) Silviu Predoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Generalul spune că articolele despre Ucraina sunt traduse superficial.

„Articolele despre Ucraina sunt traduse superficial. Mie mi se pare nu există subiect mai interesant și mai important zilele acestea decât ce se întâmplă în Ucraina, pentru că vorbim de amenințarea nucleară.

Dacă cineva trăiește cu iluzia faptului se distribuie pastilele de iod, mie mi se pare și relaxarea cu care vorbim despre distribuția de pastile de iod este nesănătoasă.

Am văzut astăzi, tot în presă, Uniunea Europeană trimite 5 milioane de pastile de iod către Ucraina pentru ucrainenii care nu sunt loviți direct de bombă. Deci, mi se pare o superficialitate. 

Ce îngrijorează cel mai tare este nu găsesc demersuri în favoarea încheierii păcii. Fiecare zi de conflict îngreunează pacea. Trebuia să ajutăm Ucraina să facă pași înainte”, a spus Gen. Silviu Predoiu.

Puteți urmări emisiunea pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase