VIDEO | Gen. Virgil Bălăceanu: „Un război cu NATO nu este favorabil Federației Ruse. Armamentele Rusiei nu sunt performante”

Publicat: 29/09/2022, 10:50

Generalul Virgil Bălăceanu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că armata Rusiei obosește în timp, trebuie să se recupereze.

Un război cu NATO nu este deloc favorabil Federației Ruse. Federația Rusă își consumă deja o parte din forța militară și vorbim de aproape 400-500.000 de oameni în Ucraina. Are probleme cu misiunile pentru Ucraina.

Armata Federației Ruse este o armată care în timp obosește, are nevoie de timp de recuperare. Pe de altă parte, este conștientă și Federația Rusă și generalii ruși că armamentele lor nu sunt performante, iar armamentele occidentale aduse pe frontul din Ucraina sunt performante prin muniție.

Problemele sunt dictate de raportul de forțe. Cu raportul de forțe au avut insucces și rușii. Ar trebui ca forțele ucrainene să aibă 1 milion de luptători”, a spus Gen. Virgil Bălăceanu.

Puteți urmări emisiunea pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase