VIDEO | Ion Cristoiu: „Rușii nu au avut nicio treabă cu Kievul. Ei țintesc în locurile unde sunt majoritari”

Publicat: 03/02/2023, 11:03

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul.  Acesta spune că Rușii au țintit și țintesc doar localități în care ei sunt majoritari. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Occidentul s-a implicat de la început în războiul din Ucraina. Momentul care este cel mai important este festivitatea de trimitere a tancurilor”, a declarat scriitorul.

Acesta spune că rușii nu au avut nicio treabă cu Kievul, ci s-au îndreptat către locuri în care sunt majoritari.

„Rușii, din câte se vede, au țintit și țintesc doar localități în care ei sunt majoritari. Nu riscă. Cea mai mare întrebare este de ce în momentul în care rușii au venit în Sud, ucrainenii nu au apărat metru cu metru. Probabil că Zelenski i-a asigurat pe occidentali că se rezolvă”, a adăugat Cristoiu.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase