VIDEO Manuela Hărăbor: După pandemie oamenii s-au schimbat. S-a schimbat felul lor de a gândi, felul de a se raporta unii cu ceilalți și este încă prezent

Publicat: 15/06/2022, 21:51

Pandemia de Covid-19 a produs o schimbare majoră în mentalul colectiv. S-a schimbat felul în care oamenii gândesc și se raportează în societate, spune actrița Manuela Hărăbor, invitata lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

„E un lucru care și-a produs efectul. Oamenii s-au schimbat. S-a schimbat felul lor de a gândi, felul de a se raporta unii cu ceilalți și este încă prezent. Eu nu cred că vorbim de ceva la timpul trecut. Este într-un continuu proces”, a declarat Manuela Hărăbor.

Întrebată de ce s-a a fost una dintre vocile care s-au ridicat împotriva restricțiilor din timpul pandemiei de Covid-19, actrița a spus: „Nu sunt revoluționară și nici nu cred în spiritul revoluționar. Știu că toate revoluțiile au fost făcute și conduse de unii pe care nu i-am văzut niciodată și nu identitate, dar nu cred în genul acesta de revoluții spontane. Nu există.

Eu când am ceva de spus – spun! Nu e ceva care să mă oprească și de asta nu aș fi deloc bună în politică”, a spus ea.

Actrița este de părere că breazla actorilor care a fost destul de văduvită în perioada pandemiei de Covid-19 a fost mai „tăcută” pentru că este în general folosită ca un mijloc de manipulare într-o direcție sau alta.

„Poate pentru că în această breazlă care în general este folosită pentru manipulare. Așa s-a născut Hollywood-ul, așa sunt promovate staruri de renume pentru a duce un mesaj într-o direcție sau alta și poate și la noi s-a întâmplat să fie câteva voci mai puternice care în momentul la care au rostit și au emis câteva idei, ceilalți s-au conformat poate din respect pentru personalitățile lor extraordinare au zis „așa o fi lucrul”, a spus Hărăbor.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.