VIDEO Marian Munteanu, liderul manifestanţilor din Piaţa Universităţii: „Tzancă Uraganu, mai tare decât toți la un loc. S-ar putea ca el, chiar, să aibă un public pe bune, nu sporit artificial…”

Publicat: 14/04/2022, 08:34

Antropologul Marian Munteanu, liderul manifestanţilor din Piaţa Universităţii a începutul anilor ’90, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre superficialitatea, impostura  și mediocritatea care abundă societatea românească, dar și despre așa-zișii formatori de opinie.

Dialogul dintre Marius Tucă și Marian Munteanu este unul spumos, însă pune o evidență o realitate dulce-amară a zilelor noastre.

„M. Tucă: Marian Munteanu, cred că n-ați auzit de Tzancă Uraganu…

M. Munteanu: Ooo, păi este mai tare decât toți la un loc. Când spune dânsul ceva…  S-ar putea ca domnul Uraganu chiar să aibă un public pe bune. Nu augmentat artificial. Nu sporit artifical. Eu știu câțiva filozofi care nu au niciun fel de valoare, dar zic unii de alții că sunt mari intelectuali, dar ei săracii sunt submediocri. Omul nu știe cum e cu filozofia și îi păcălesc domnule. Îi păcălesc.”

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.