VIDEO | Titus Corlățean, Secretar General al PSD: „Ministerul de Externe trebuie întrebat pe tema aceasta”

Publicat: 13/03/2023, 22:44

Titus Corlățean, Secretar General al PSD și fost ministru al Afacerilor Externe,  a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că într-un astfel de acord ar fi trebuit inclus și un mecanism de verificare, de monitorizare a modului în care este pus în aplicare de către partea cealaltă. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

„Noi nu am făcut niciodată acorduri secrete. Ministerul de Externe trebuie întrebat pe tema aceasta. Am văzut un comunicat de presă la acel moment care suna în principiu bine.

Eu nu cred un astfel de document are vreun caracter clasificat sau secret. Dacă a fost clasificat înseamnă că poate sunt niște aspecte de natură militară, de securitate națională, dar măcar asta să se spună public. 

Eu cred într-un astfel de acord ar fi trebuit inclus și un mecanism de verificare, de monitorizare a modului în care este pus în aplicare de către partea cealaltă”, a spus Titus Corlățean.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase