VIDEO | Victor Ponta: „Există o bătălie ca Transnistria să fie reintegrată. Povestea este o anormalitate”

Publicat: 15/03/2023, 11:58

Victor Ponta, fost premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre situația din Transnistria. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Chestia aceea cu Transnistria este o anormalitate. A venit momentul ca povestea să fie închisă. Lucrurile sunt în alb și negru, nu mai există gri. Bătălia se dă ca toată linia frontului să devină foarte clară. Este o bătălie pentru a fi reintegrată. Cortina de fier de la Berlin s-a mutat pe Donbas. S-a împărțit lumea. De data aceasta, față de 1945, noi am picat pe partea bună. Dacă două puteri mari se luptă, cei mici ar putea să se descurce sau să aibă mai mult de pierdut. România a jucat un rol important și când se afla pe partea cealaltă a cortinei”, a declarat fostul premier.

Victor Ponta este de părere că ar trebui să profităm de faptul că suntem de partea bună a cortinei. ”Hai să facem șosele, spitale, școli. Nu se fac pentru că nu avem niște liberi, nu că nu am fi lăsați să facem.”

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase