VIDEO Victor Ponta: „PNL și PSD sunt la guvernare, dar ei vorbesc ca și când ar fi în opoziție”

Publicat: 06/09/2022, 00:10

PNL și PSD sunt la guvernare dar vorbesc și se atacă ca și cum ar fi în opoziție, spune fostul premier Victor Ponta, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Întrebat dacă consideră că în România mai protestează cineva vis-a-vis de deciziile pe care le ia Guvernul, fostul premier, Victor Ponta a răspuns: „O protesteze. Când ia Ciolacu prim-ministru revin ăștia (protestatarii PSD-ului). Păi băieții imediat își dau seama „e inflație, costă mult megawatt-ul”.

Plus evident, corupția se știe corupția de la PSD, doar la PSD și numai dacă PSD-u nu-i cu PNL, dacă-i PNL nu-i corupție”, a declarat Victor Ponta.

Fostul premier și președinte al PSD spune că actuala coaliție a făcut o chestiune „foarte deșteaptă” prin inducerea în spațiul public a ideii că ei se află în opoziție prin atacuri subtile, deși cele două forțe politice din România sunt la Guvernare împreună.

„PSD este în opoziție, dar și PNL este în opoziție nu-i lasă PSD-ul!  Trebuie recunoști, vechi jurnalist, e o șmecherie foarte deșteaptă. Adică PNL, PSD-s la guvernare, dar ei vorbesc ca și când ar fi în opoziție.

„Domne’, nu se mai poate așa, domne’, vrem creștem pensia” – pai creșteți fraților. Măcar PSD-iștii vorbesc bine. „Ce zic, domne’.. noi am vrut și nu ne-au lăsat ăștia răii” „Și ce-ați făcut? Păi ce facem? Stabilitate în coaliție”, susține Ponta.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase