Angajată Provident, bănuită că a încasat 46.000 de lei din contracte de împrumut fictive

Redactor:
Andrei Dumitrescu
Angajată Provident, bănuită că a încasat 46.000 de lei din contracte de împrumut fictive
O femeie din Botoșani, angajată a Provident, este suspectată de polițiști că ar fi înșelat societatea cu peste 46.000 de lei, după ce a încheiat contracte de împrumut fictive, în numele mai multor persoane, după care a încasat banii.

O femeie din Botoșani, angajată a Provident, este suspectată de polițiști că ar fi înșelat societatea cu peste 46.000 de lei, după ce a încheiat contracte de împrumut fictive, în numele mai multor persoane, după care a încasat banii, au declarat, pentru Mediafax, surse din cadrul Poliție.

„Polițiștii specializați în investigarea fraudelor din cadrul IPJ Botoșani suspectează o angajată a unei instituții financiare nebancare că ar fi încheiat credite în numele mai multor persoane, iar banii obținuți, peste 46.000 de lei, și i-a însușit”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.

Potrivit anchetatorilor, în calitate de agent de acordare credite, în perioada mai 2012 – ianuarie 2013, suspecta ar fi încheiat 14 contracte de creditare, în numele a 13 persoane.

În acest mod, femeia ar fi prejudiciat societatea cu 46.290 lei.

Aceasta este cercetată pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Inchide