DONAȚIE. Romgaz oferă 1,5 milioane de lei Spitalului din Slatina pentru lupta împotriva COVID-19

DONAȚIE. Romgaz oferă 1,5 milioane de lei Spitalului din Slatina pentru lupta împotriva COVID-19
PANDEMIE. Pacientă cu distonie: Boala mi s-a agravat. Trebuia să facem tratamentul în continuare / Sursă FOTO: Profimedia
Publicat: 14/05/2020, 19:57

Romgaz anunţă, joi, că donează 1,5 milioane de lei pentru a sprijini Spitalul Judeţan de Urgenţă Slatina, să cumpere materiale necesare luptei cu noul coronavirus. În judeţul Olt sunt doar 52 de cazuri de COVID-19 confirmate.

Potrivit unui comunicat al companiei banii vor fi folosiţi pentru cumpărarea de materiale necesare în lupta cu noul coronavirus.

„Preocuparea constantă a companiei noastre este de a-şi oferi suportul pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale din România, confirmând astfel angajamentul ferm asumat de a fi mereu alături de comunitate şi de autorităţi în lupta cu pandemia. Împreuna cu ministrul Economiei, Energiei Şi Mediului de Afaceri (MEEMA), Virgil Popescu, am identificat spitalele cu cele mai mari nevoi şi am decis să susţinem financiar achiziţionarea de produse necesare şi echipamente pentru a elimita efectele produse de coronavirus”, a spus Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz.

Romgaz este cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România, care are ca principal acţionar statul român, cu o participaţie de 70%.

În judeţul Olt au fost confirmate, până joi un număr de 52 de cazuri de COVID-19, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase