Ce a primit de mâncare o româncă, la all-inclusive în Bulgaria. A dat 6.000 de lei pentru acest sejur!

Ce a primit de mâncare o româncă, la all-inclusive în Bulgaria. A dat 6.000 de lei pentru acest sejur!
SURSA FOTO: Facebook
Publicat: 29/08/2022, 09:52

Experiențele din vacanță nu sunt mereu cele mai fericite, iar unii turiști își avertizează conaționalii cu privire la serviciile sau dotările nesatisfăcătoare din unitățile de cazare, din țară și din străinătate. Totuși, există și cazuri fericite, când românii primesc mâncare diversificată, camere curate și parcare în fața hotelului inclusă în preț, care este decent la nivelul acestu sezon.

Apetitul românilor pentru vacanțe s-a dovedit maxim după ridicarea totală a restricțiilor din perioadele de urgență și alertă din cauza pandemiei de COVID-19, astfel că mulți și-au cumpărat pachete turistice, în România, dar și în afara granițelor, cu toate că prețurile au crescut.

În funcție de gradul de satisfacție, mulți recomandă sau, dimpotrivă, avertizează alți români să stea departe de unele hoteluri sau pensiuni unde și-au petrecut concediul.

„Plajă e superbă și foarte curată”

Într-un astfel de caz fericit, o turistă își exprimă satisfacția față de serviciile dintr-un hotel de la sud de graniță, pe un grup dedicat de de pe Facebook. Aceasta recomandă cu încredere HVD Club Hotel Miramar, din Obzor, Bulgaria.

„Am avut o vacanță superbă, cu mult peste așteptările noastre. Totul a fost la superlativ, începând cu priveliștea uimitoare a camerei cu vedere la mare , până la mâncarea extraordinar de bună și diversificată ( am fost la ultra all-inclusive),  animații și spectacole pentru copii, disco pt copii în fiecare seară, program de grădiniță de dimineață, tobogane la piscinele din față hotelului, loc de joacă cu tobogane pe plajă, alt loc pe joacă foarte mare comun cu Hotel Reina del Măr,  petrecerile pe plajă pt copii se termină cu spectacol de artificii, noaptea sunt petreceri și disco pe plajă pt tineret/adulți, camera foarte frumoasă și  spațioasă, curățenie zilnică, personal de notă 10, prosoape la plajă,  2 baruri pe plajă și la piscine cu tot felul de răcoritoare, deserturi, înghețată  snack- uri, dj și animatori la piscină, aqua zumba în fiecare dimineață, plimbări cu catamaranul , plajă e superbă și foarte curată ( în fiecare dimineață se curăța plajă și piscinele) etc.E locația ideală pentru familii cu copilași. Vom reveni cu siguranță!  ❤

Ps : Pentru că mulți întrebați de  preț,  acesta a fost 6000 lei fix( soțul a făcut rezervarea și nu știam sigur dacă e 6400 sau 6000). Deci 6000 lei pt 6 nopți/7zile 2 adulți și 1 copil 6 ani. În jur de 800 lei / zi pt toți 3. Am luat vaucerele cu Direct Booking cu 5 zile înainte de a pleca. Am plecat din  11 iulie-până în 17 iulie.Parcarea este inclusă în preț, plajă este privată , șezlong are fiecare persoană cazată adult sau copil ( am avut 3 ), prosoape pt plajă în fiecare dimineață!”, a scris românca pe un grup de Facebook unde sunt împărtășite experiențe și publicate recenzii privind serviciile HoReCa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase