(P) Intră în spiritul Oktoberfest la Plaza România!

(P) Intră în spiritul Oktoberfest la Plaza România!
Publicat: 01/10/2014, 15:27
Actualizat: 18/02/2019, 04:11

În acest an, Oktoberfest a început la Plaza România pe 25 septembrie și, după un weekend în care numeroasele evenimente au avut ca efect o creștere a traficului din mall cu 40%, continuă în forță până pe 5 octombrie, oferindu-le clienților un program plin de manifestări atrăgătoare și incitante.

De pildă, Oktoberfest Discount Shopping Party, care are loc pe 3 și pe 4 octombrie, între orele 22:00 și 24:00, la Plaza România. Cu ocazia acestei petreceri, clienții au parte de reduceri de până la 90% la unele din cele mai cunoscute branduri din domeniile fashion, cosmetice, electronice, IT & GSM, bijuterii, electrocasnice, cărți, încălțăminte și accesorii, jucării, bilete la film, dar și la restaurante. Oktoberfest Discount Shopping Party va anima weekendul, fiind modalitatea perfectă de a încheia o săptămână de Oktoberfest plină de evenimente.

Bucură-te de experiența germană la superlativ încă de luni, 29 septembrie, ziua multiculturalității, cu un happy hour cu produse bavareze. Urmează festivitatea de deschidere și câteva ore dedicate comunităților maghiare, săsești, spaniole, rusești și Roma, totul culminând cu un spectacol de dans și cu concursul „Regele Oktoberfest”.

Dacă marțea evenimentele folclorice românești și bavareze sunt în prim plan, dar fără a lipsi show-ul lui DJ Edelweiss, ziua de miercuri va fi pe gustul amatorilor de ceva puțin diferit: show-urile de salsa vor alterna cu baletul Oktoberfest-Tango, seara fiind încheiată de spectacolul „Tropicasao”, la care MC va fi faimosul Willmark.

Joi și vineri, pe măsură ce concursul „Regele Oktoberfest” continuă, publicul se va delecta și cu concertele live ale Claudiei & Die Burzenland Party Band, Karpaten Band, Rocky 5 și ale Trupei 6.

Al doilea weekend de Oktoberfest (3 – 5 octombrie) vine și el cu o agendă plină: pe lângă Oktoberfest Discount Shopping Party, clienții Plaza România se vor bucura de concerte live, un show animat de DJ, spectacole de dans și de prezența fanfarei Îngerii Albi. Weekendul se va încheia cu premierea câștigătorului concursului „Regele Oktoberfest” și cu un concert.

****

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase