Therme București face angajări. Peste 100 de posturi disponibile

Therme București face angajări. Peste 100 de posturi disponibile
Publicat: 19/01/2016, 11:07

Therme București este cel mai mare complex cu ape termale din Europa. Complexul a fost construit greenfield, se desfășoară pe suprafață totală de peste 30.000 metri pătrați și are o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Apa termală de la Therme București este extrasă de la o adâncime de peste 3.100 de metri. Spațiile verzi din cadrului complexului Therme formează cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 plante.

Concernul austriac A Heat Group AG a investit circa 50 de milioane de euro în construcția complexului Therme. Lucrările de construcție a proiectului Therme București au început la sfârșitul anului 2013 și au fost finalizate în ianuarie 2016.

Oferta de muncă la Therme București

Therme angajează 10 salvamari. Candidatul potrivit pentru acest post e bun înotător, dovedește stăpânire de sine, are constituție atletică și poate susține o probă de înot liber pe o distanță de 50 de metri. De asemenea, trebuie să fii dispus să muncești în ture, să poți gestiona situații dificile și stresante, și să ai atitudine pozitivă, ca să fii eligibil pentru acest post. 17 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post.

Therme angajează un coordonator serviciu curățenie. Dacă ai cunoștințe solide despre soluțiile și echipamentele de curățenie, ești proactiv, punctual, ai experiență într-un post similar, atunci ești eligibil pentru acest post.

Therme angajează în regim part time 20 de consilieri relații clienți.Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilități de comunicare, e orientat către clienți, vorbește limba engleză, e dispus să lucreze în ture. 29 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Therme angajează cinci asistenți medicali.Dacă ai calificare de asistent medical, experiență relevantă de asistentă medicală de urgență, acordare de prim ajutor, ai atitudine pozitivă, gestionezi bine situațiile de criză, ești dispus la muncă în ture, atunci ai șanse mari să fii recrutat pentru acest post.Până pe 6 februarie se primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă.

Therme angajează cinci operatori dispeceri. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, atestat dispecer-monitorizare video, experiență similară, atenție la detalii, e responsabil, disciplinat, dispus să lucreze în ture. 11 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Therme angajează un specialist salarizare.Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare economice, excelente abilități de comunicare, minimum doi ani experiență într-un post similar, experiență de lucru cu ERP și Charisma HR, cunoștințe avansate de operare MS Office, cunoștințe de engleză. 11 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Therme angajează 10 oameni pe posturi de barman, ajutor barman, barman-ospătar. Te califici pentru unul dintre aceste posturi dacă ești amabil, deschis, ești orientat către nevoile clienților, ești responsabil, poți onora termenele-limită, ești dispus să muncești în ture, cunoști limba engleză. 12 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Therme angajează 16 agenți de securitate. Dacă ai studii medii, constituție atletică, atestat de agent de securitate, nu ai antecedente penale, ai experiență într-un post similar, ești dispus să lucrezi în ture, gestionezi bine situațiile de criză, ești serios, responsabil, disciplinat, atunci ești potrivit pentru acest post. Până pe 17 februarie se primesc candidaturi pentru acest post, scrie b365.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Legea pe are O AȘTEPTAU milioane de români. Proiectul tocmai a fost DEPUS la Parlament
BREAKING NEWS. Va fi sau nu RETRAS Cătălin Cîrstoiu
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Știința confirmă: îmbrățișările pot alina durerea, anxietatea și depresia!