GÂNDUL LIVE. Psihologul Adrian Socol, despre cazul Margheritei de la Clejani: Vorbim despre un adult de 28 de ani care răspunde de faptele sale

Publicat: 27/05/2020, 15:06
Actualizat: 27/05/2020, 16:21

Psihologul Adrian Socol a explicat că toate categoriile sociale sunt ademenite de scurtătura spre o stare de bine pe care o oeferă consumul de droguri. 

„Mie aceste nume nu îmi sunt cunoscute. Și dacă vrem să înțelegem mai bine ce se întâmplă, ar trebui să ne detașăm de aceste nume. Fiecare dintre noi are anumite vulnerabilități. Toate păturile sociale sunt expuse la aceste tentații, la adicții. Putem să vorbim despre consumul în rândul persoanelor defavorizate, dar și în rândul persoanelor cu o condiție materială foarte bună. Sunt o scurtătură spre o stare de bine”.

Psihologul a evidențiat faptul că Margherita este un adult, nu un copil, iar influența familială nu-și mai spune cuvântul la 28 de ani, ca la 15:

„Vorbim despre un adult de 28 de ani care răspunde de faptele sale. Dacă vorbeam despre un adolescent de 15 ani, atunci am fi putut să spunem că a contat mediul familial. Poate a trăit în afara mediului familial, și nu mai contează termenul de familie care l-a scăpat din mână O adicție când ajunge să îțoi strice calitatea vieții, atunci este nevie de o intervenție din exterior. Familia te poate apăra”.

Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în cursul zilei de sâmbătă, 23 mai, în București. Se pare că artista s-ar fi aflat sub influența opiaceelor, respectiv a heroinei.

Accidentul auto a avut loc după ce Margherita, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-o mașină parcată.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime.

Margherita neagă rezultele DrugTestului

Margherita de la Clejani neagă rezultatele DrugTestului care arătau prezența în organism a substanțelor psihoactive. Și tatăl acesteia, Ioniță Manole, neagă aceste rezultate.

De asemenea, aceasta susține că a provocat accidentul din cauza faptului că se uita în oglindă „să își facă buzele”.