Horoscop 17 februarie 2024. ZODIA care va obține ceea ce își dorește

Horoscop 17 februarie 2024. ZODIA care va obține ceea ce își dorește
Publicat: 16/02/2024, 15:00

Astăzi culegi roadele muncii. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 17 februarie 2024.

Berbec

Ai muncit din greu pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. S-ar putea să fii pe punctul de a obține ceea ce îți dorești, dar obstacole temporare ar putea să îți stea în cale. S-ar putea să intri puțin în panică, întrebându-te dacă acest lucru înseamnă că nu vei ajunge niciodată acolo unde îți dorești. Nu îți face griji. Nu este cazul. Trebuie doar să evaluezi situația și să îți dai seama ce trebuie să faci pentru a trece peste acest obstacol.

Taur

Un partener s-ar putea să se simtă destul de abătut și să aibă nevoie de tine pentru a-l înveseli. Prea multe invitații sociale ar putea apărea astăzi în calea ta. S-ar putea să fii nevoit să refuzi una dintre ele. S-ar putea să nu ai chef de socializare și să ai nevoie să fii singur pentru a-ți organiza gândurile. Unul dintre evenimente ar putea fi legat de afaceri și s-ar putea să te simți obligat să mergi. Mergi, dar nu te simți obligat să rămâi mult timp.

Gemeni

Astăzi s-ar putea să te bucuri să plănuiești să primești niște vizitatori care să stea cu tine pentru o vreme. Îngrijorarea legată de evoluțiile de la locul de muncă sau de treburile neterminate ale tale te-ar putea face să te simți puțin stresat și sub așteptări. Trebuie să îți privești situația cu obiectivitate. Nu este chiar atât de rău, ci doar ceva ce trebuie făcut. Rezolvă-l și apoi recompensează-te cumva.

Rac

Un prieten ar putea fi deprimat și are nevoie de sfatul tău. Unele obiective de mult timp, la care ai lucrat, ar putea fi blocate temporar, făcându-te să te întrebi dacă vor ajunge vreodată la îndeplinire. Nu pierde timpul căzând în gânduri negative. Evaluează ceea ce trebuie făcut și fă-o. Aceasta este doar o situație temporară. Vei trece peste ea, dar depinde de tine cât de repede.

Leu

S-ar putea ca niște colegi de serviciu să vină în vizită și s-ar putea să nu te bucuri prea mult de asta. Ai putea fi îngrijorat. Cum va decurge? Vei face o impresie bună? Nu te înnebuni. Totul va fi bine. Membrii familiei ar trebui să se descurce bine în ceea ce privește responsabilitățile lor, deși s-ar putea să fii puțin îngrijorat pentru ei astăzi. Relaxează-te. Totul va merge foarte bine.

Fecioară

Astăzi s-ar putea să ai nevoie să faci niște comisioane, dar acestea s-ar putea dovedi dificile din mai multe motive. Comunicarea ar putea fi blocată temporar. Mesajele ar putea să nu fie livrate sau ai putea să te joci de-a telefonul. În astfel de zile, trebuie să faci un efort deosebit pentru a-ți păstra calmul. Nimic nu este atât de important încât să te înnebunești.

Balanță

S-ar putea să te gândești la succesele recente în afaceri și în bani și să simți brusc un puternic sentiment de melancolie, întrebându-te dacă acestea vor continua. Nu intra în panică. Nu este o viziune a viitorului. Este doar un sentiment temporar. Lucrează-l prin exerciții fizice sau aruncă-te într-o sarcină. Meditația ar putea, de asemenea, să te ajute. Pune în mișcare endorfinele și optimismul și entuziasmul tău ar trebui să revină.

Scorpion

Munca ce te-ar putea avansa pe plan profesional te-ar putea îndepărta de cei dragi și ți-ar putea provoca unele tensiuni emoționale. S-ar putea să te simți deprimat pentru că ai prefera să fii cu cei dragi, dar simți că este important să mergi înainte acum. Încearcă să te revanșezi cu puțin timp de calitate. Este crucial să profiți la maximum de pozițiile planetare actuale. Toată lumea se va bucura când vei vedea rezultate.

Săgetător

O sarcină, fie că este legată de locul de muncă, fie că este una proprie, s-ar putea dovedi mai grea decât v-ați așteptat. Muncești prea mult și ai putea să te simți obosit și abătut. Mai exact, cât de crucial este să o duci la bun sfârșit în acest moment? Dacă nu este vital, rezolvă cât de mult poți fără să-ți compromiți starea de bine. Fă restul mâine. Lumea nu se va sfârși dacă îți mai iei o zi.

Capricorn

Cineva, poate o persoană implicată într-un grup din care faci parte, s-ar putea să-ți ceară să ajuți în vreun fel astăzi. Probabil că nu vrei să o faci pentru că ai planuri. Nu-ți fie teamă să spui nu. Energia ta creativă ar trebui să fie ridicată și imaginația ta să lucreze peste program, dar alte responsabilități interferează cu faptul că nu poți face nimic în acest sens acum. Notează-ți ideile și revino la ele mai târziu.

Vărsător

Evoluția carierei ar putea părea promițătoare acum și s-ar putea să te grăbești să termini tot ce ai de făcut. Dar responsabilitățile față de casă și familie ar putea interfera. Din anumite motive, s-ar putea să fie nevoie să stai acasă. Poate că ai avut parte de niște vise intense pe care le considerați semnificative, dar pe care nu ți le poți aminti. Dacă nu mai încerci să îți amintești, s-ar putea ca acestea să îți revină.

Pești

Unele informații destul de deprimante ar putea veni astăzi de departe. Este mai puțin probabil să fie vorba despre situația ta imediată sau despre cercul tău de prieteni decât despre ceva de natură socială sau politică. Probabil că este subiectul multor discuții în jurul tău. S-ar putea să ai nevoie să faci niște comisioane în comunitatea ta, dar din anumite motive nu poți. Relaxează-te. Mâine ar trebui să fie bine.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii