Horoscop 17 mai 2024. ZODIA care își atinge obiectivul

Horoscop 17 mai 2024. ZODIA care își atinge obiectivul
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 16/05/2024, 15:00

O seară de relaxare acasă ar putea fi esențială. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 17 mai 2024. 

Berbec

Este posibil ca un prieten să organizeze o petrecere și să se aștepte să participi. Probabil că ai avut o zi stresantă și nu te simți în stare să o faci. Prietenul tău ar putea încerca să te determine să vii făcându-te să te simțiți vinovat. Să nu cazi în această capcană. Mergi doar dacă simți că valoarea ocaziei prevalează asupra nevoii tale de odihnă. Prietenul tău te va ierta dacă spui nu.

Taur

Astăzi s-ar putea să primești unele semnale intuitive incomode din partea unuia sau mai multor prieteni. Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit la joacă oricum. Pentru că simți tensiunea celorlalți te-ar putea scuti de o suferință deoarece oamenii ar putea fi stresați și predispuși să se războiască pentru nimic. Cel mai bine este să te concentrezi pe activități solitare, dacă poți.

Gemeni

Astăzi s-ar putea să atingi un obiectiv pe care sperai de mult timp să îl atingi. În mod ciudat, prietenii, familia și chiar partenerul tău de viață s-ar putea să nu pară atât de fericiți pe cât te așteptai. Probabil că au suferit prea multe frustrări în ultima vreme, iar succesul tău nu face decât să le reamintească acest lucru. Acordă-le ceva timp pentru a-și rezolva propriile afaceri și te vor felicita. Sunt doar oameni.

Rac

Astăzi ai putea fi nerăbdător să petreci timp cu familia ta, dar s-ar putea să existe unele treburi pe care trebuie să le faci mai întâi. Acest lucru ar putea să te streseze destul de mult dacă îi permiți. Suflecă-ți mânecile și ocupă-te de tot ceea ce trebuie făcut și apoi întoarce-te în grabă la hăul tău. Relaxează-te și bucură-te de compania celor dragi!

Leu

Astăzi s-ar putea să-ți fie mai dificil decât de obicei să te descurci cu cuvintele. Cineva ți-ar putea împrumuta o carte despre un subiect destul de obscur pe care nu-l poți înțelege. De fapt, s-ar putea ca această carte – sau orice altceva ai încerca să citești – să ți se pară plictisitoare! Nu vrei să rănești sentimentele prietenului tău. Pune cartea deoparte și încearcă din nou mai târziu. Cuvintele ar trebui să vă fie mai clare atunci.

Fecioară

Unele vești care îți parvin de la un prieten sau un coleg te-ar putea zgudui astăzi. S-ar putea să descoperi că ceea ce afli aruncă îndoieli asupra unor concepte pe care le-ai îmbrățișat în cea mai mare parte a vieții tale. Acest lucru ar putea să te deruteze. Nu te simțiți amenințat. Toată lumea trebuie să recreeze unele valori din când în când. Gândește-te la asta când ești mai relaxat și s-ar putea să descoperi că nu este atât de radicală până la urmă.

Balanță

Astăzi s-ar putea să vezi că aproape toate cuplurile pe care le cunoști se ceartă. S-ar putea să ai câteva divergențe cu un partener actual sau potențial, dar nu este nimic îngrijorător. Ești tensionat și nervos din cauza presiunii exterioare, așa că s-ar putea ca fitilul tău să fie puțin mai scurt decât de obicei. Încearcă să-ți întinzi puțin mai mult răbdarea, doar pentru astăzi. Totul ar trebui să fie bine până mâine.

Scorpion

Astăzi s-ar putea să te afli într-o atmosferă foarte stresantă. Este posibil ca anturajul tău să fie tensionat și anxios, iar tu nu faci excepție. S-ar putea să fie nevoie să rămâi în acest mediu până când îți vei îndeplini obiectivele. Probabil că vei dori să îți petreci seara acasă, în fața televizorului, fără să faci și să te gândești la absolut nimic. Relaxează-te!

Săgetător

Este posibil ca tu și partenerul tău să nu fii de acord dacă să petreceți ceva timp în doi sau să ieșiți cu prietenii. Dacă amândoi ați avut o zi grea, este posibil să fiți destul de tensionați și predispuși să vă supărați unul pe celălalt. Un compromis ar putea fi cel mai bun răspuns. Petreceți o oră sau două cu prietenii și apoi veniți acasă să vă relaxați. În acest fel, toată lumea este fericită.

Capricorn

O seară de relaxare acasă ar putea fi exact ceea ce ai nevoie, dar un coleg ți-ar putea cere să participi la un eveniment legat de afaceri. S-ar putea să fi avut parte de câteva zile stresante. O astfel de petrecere ar putea fi ultimul lucru pe care îți dorești să îl faci. Nu îți fie teamă să spui nu. Vor fi o mulțime de colegi acolo. Cel mult, faci o apariție rapidă și apoi pleci. În acest moment ai nevoie de odihnă mai mult decât de contacte.

Vărsător

Astăzi este posibil să încerci să iei legătura cu mai multe persoane, dintre care niciuna nu va fi disponibilă. S-ar putea să-ți dorești în special să iei legătura cu o prietenă sau o rudă care locuiește departe. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant deoarece ai vești interesante pentru ea. Continuă să încerci. În cele din urmă vei reuși să vă conectați, iar ea se va bucura să primească vești de la tine. S-ar putea chiar să te invite să o vizitezi!

Pești

Dacă ar trebui sau nu să faci o anumită cheltuială ar putea provoca unele tensiuni între tine și un partener. S-ar putea să crezi că nu este fezabil acum, în timp ce prietenul tău este hotărât să o facă. Nu este ziua potrivită pentru a încerca să ajungi la un acord în această privință. Este puțin probabil ca niciunul dintre voi să cedeze. Așteaptă câteva zile până când veți fi amândoi mai puțin tensionați.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Kevin Spacey a cedat și a izbucnit în lacrimi la TV, când a fost...
Mesajul ilar scris de o angajată pe caserola din frigiderul de la muncă: „Nu-mi mâncați...
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp...
Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu voturile de la sectorul 1
Un bucureștean a fost OBLIGAT să plătească bacșiș, într-un local din Centrul Vechi. I-a venit...
E total schimbat după ce a învins cancerul! A slăbit ENORM și abia dacă îl...
Un britanic a rămas fără 30.000 de euro într-o singură noapte în Centrul Vechi. Cum...
„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri
Un cunoscut manelist a urcat pe scenă alături de trupa Coldplay. Momentul artistic a fost...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Nemții au pus mâna pe noul DUSTER 2024 și l-au tunat. Modificările sunt notabile -...
Diana Şoşoacă a mers după "victoria" de la Europarlamentare la ambasada Rusiei. La eveniment a...
A fost găsită BRUMĂ pe MARTE! Cercetătorii credeau că e IMPOSIBIL!
Este obligatoriu în toată România. S-a dat legea în toate țările din Europa
Cel mai râvnit burlac din România, sub papucul unei femei. Cum l-a dresat
Imagini tulburătoare de la priveghiul make-up artistului Anca Molnar. Gestul neobișnuit făcut la căpătâiul regretatei...
Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele...
Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor....
Cum a petrecut Loredana Groza de ziua ei de naștere? Artista a făcut senzație: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Pe vremea lui Ceausescu, Bulă intră în măcelărie: - Aveţi mânzat?
Neofit, mitropolitul care a devenit şef al guvernului şi i-a turnat apoi pe clericii revoluţionari...
×