Horoscop 24 februarie 2024. ZODIA care nu se lasă păcălită

Horoscop 24 februarie 2024. ZODIA care nu se lasă păcălită
Foto: caracter ilustrativ
Publicat: 23/02/2024, 15:00

Ascultă ce spun ceilalți, dar nu te încrede în cuvintele lor. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 24 februarie 2024.

Berbec

Ești cunoscut ca fiind bun la suflet. Cu toate acestea, se poate întâmpla să se profite de tine. Este important să ai încredere în instinctele tale pentru a preveni acest lucru. Dacă ceea ce auzi nu se potrivește cu ceea ce simți, ai încredere în sentimentele tale. Dacă tu crezi că ești folosit, încearcă să treci peste asta. Ar fi cu adevărat păcat ca resentimentele să îți înăbușe permanent natura generoasă.

Taur

Natura ta este intensă. Probabil că simți lucrurile profund și petreci mult timp pierdut în gânduri. Cu toate acestea, prea multă intensitate îți poate afecta sănătatea și bunăstarea. Ar putea fi timpul să ieși și să te bucuri. Ridică-te de pe scaun și fă o plimbare. Întâlnește-te cu cineva la prânz sau fă cumpărături sau yoga. Găsește ceva activ de făcut pentru a sparge monotonia rutinei tale.

Gemeni

Hrănește-ți mintea astăzi. În timp ce, fără îndoială, îți place să fii activ și social, te plictisești destul de repede și tu. Ai nevoie de o aprovizionare constantă cu materiale intrigante și proaspete pentru a te simți cel mai bine. Explorează un subiect interesant sau învață un nou hobby. Stimulează-ți mintea și corpul tău va deveni mai energic. Folosește internetul dacă nu poți scăpa.

Rac

Dacă ai impresia că trebuie să dovedești că ai ceva valoros de oferit, gândește-te bine la acest lucru. Ești prietenos în mod natural și te poți înțelege cu aproape oricine. Acesta ar putea fi deja punctul tău forte. Ai ceva grozav de adus unei mulțimi. Ia în considerare să fii tu însuți și să nu te străduiești atât de mult să te simți parte a lucrurilor. Privește-ți calitățile și îți vei dovedi singur valoarea.

Leu

O excursie plăcută ar putea fi amânată sau anulată din cauza unui eveniment care nu ține de tine. În loc să faci o criză de nervi, tu și prietenii tăi ați putea profita de această ocazie pentru a face ceva complet nebunesc și diferit. De exemplu, ai putea merge la matineul celui mai înspăimântător film din oraș sau ai putea încerca în sfârșit acel restaurant etiopian despre care ai tot auzit atât de mult. Ziua de astăzi aduce o ocazie perfectă de a face limonadă.

Fecioară

Nu te lăsa păcălit de alții care nu sunt sinceri cu tine. Dacă nu cunoști bine persoana respectivă, ai încredere în instinctele tale. Ai tendința de a te îngriji de ceilalți, așa că îți poate fi ușor să îți fie milă de cineva și să fii înclinat să ajuți. Asigură-te că persoana pe care o ajuți merită cu adevărat și că îți spune toată povestea.

Balanță

Ar putea fi ușor să te lași dus de val. S-ar putea să te lași prins de unele emoții sau să îți bazezi deciziile pe cuvântul altcuiva. Trebuie să-ți folosești capul într-o astfel de zi. Verifică totul de două ori și moderează-ți activitățile. Ține-ți minte limitările. Nu există nimic care să spună că nu poți face tot ceea ce îți atrage atenția. Doar fii prudent.

Scorpion

Energia pe care o resimți astăzi s-ar putea să te facă atât de agitat încât ceilalți să nu știe ce să facă cu tine. Influențele zilei îți pot aduce un impuls. Ar fi înțelept să planifici lucruri de făcut. Ocupă-te de treburi fizice la serviciu sau acasă. Scoate lucrurile și organizează, mută mobila, orice este nevoie. Este mai bine să fii productiv decât să înnebunești pe toată lumea.

Săgetător

Să te aventurezi în ceva nou și diferit poate fi ceea ce ai nevoie. Ai o latură foarte solidă și practică a personalității tale, dar nevoia de emoție și de aventură este posibil să fie la fel de puternică. Dacă ai fost cu nasul pe sus în ultima vreme, ia-ți o pauză pentru distracție. Vizitează un prieten sau, și mai bine, mergi cu mașina într-un loc în care nu ai mai fost și explorează.

Capricorn

S-ar putea să vrei să înveți despre ceva astăzi. La locul de muncă și acasă există un program prestabilit de ce trebuie să te ocupi și când. În timpul tău liber, ești liber să cercetezi tot ce-ți dorește inima. Dezvoltarea intelectuală este ceva ce îți place, așa că de ce să nu petreci timp online sau în bibliotecă pentru a afla mai multe despre lucrurile tale preferate? Fie că este vorba de gătit sau de genealogie, vei găsi ceva nou.

Vărsător

Dacă se întâmplă să întâlnești oameni noi astăzi, fii atent. Unii oameni par interesanți pentru că sunt îndrăzneți sau periculoși. Poate că fac lucruri pe care tu nici nu ai visa să le faci. Acest lucru poate părea interesant, dar poate duce la probleme și te poate răni dacă nu ești atent. Rămâi la standardele și etica ta obișnuită.

Pești

S-ar putea să fii nevoit să alegi între a spune adevărul și a minți astăzi. În anumite circumstanțe, acest lucru poate fi dificil, mai ales dacă te temi că vei răni sentimentele cuiva. Ține cont de faptul că o minciună poate necesita mai multă energie decât adevărul. Gândește-te la ceea ce ai vrea ca cealaltă persoană să facă în locul tău. Rămâi la morala și etica ta, chiar dacă este greu.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii