Horoscop 24 mai 2024. VĂRSĂTORII pleacă în călătoria visurilor lor

Horoscop 24 mai 2024. VĂRSĂTORII pleacă în călătoria visurilor lor
Publicat: 23/05/2024, 15:00

Te gândești la călătorii! Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 24 mai 2024.

Berbec

Dorința de a te întâlni cu partenerul tău este mare. Ai vrea să petreci cât mai mult timp cu el. Poate că vei dori să faceți sport, să faceți cumpărături. Aceasta ar putea fi o idee bună. Pasiunile promit să fie la cote înalte astăzi. Conversațiile stimulante ar putea scoate la iveală informații fascinante.

Taur

Este timpul să încetezi să te mai comporți așa cum crezi că ceilalți vor să te vadă acționând. Configurația planetară confirmă că este timpul să te exprimi – emoțiile, dorințele și punctul tău de vedere – pentru a lua o poziție mai fermă și a defini mai clar cine ești pentru ceilalți și pentru tine însuți. A evalua în al doilea rând reacțiile potențiale nu te va duce în cele din urmă nicăieri.

Gemeni

Energia ta este mare și rezistența ta este deosebit de puternică astăzi. Munca sau sportul ar putea să te atragă acum. Alergarea sau aerobicul ar putea oferi exerciții valoroase și ți-ar putea limpezi mintea pentru a permite idei noi. De asemenea, ar trebui să te simți deosebit de pasionat. Dacă ești implicat într-o relație așteaptă-te la o seară minunată. Dacă nu, nu fii surprins dacă vei primi câteva priviri admirative.

Rac

O reîntâlnire cu un membru al familiei care a fost plecat sau cu care ai pierdut legătura ar putea genera emoții puternice. Amintirile ar putea să revină, făcându-te atât nostalgic, cât și poate puțin furios. Ai grijă să le stăpânești pe acestea din urmă. Nu vrei să îți strici reuniunea. Aruncă o privire lungă și obiectivă asupra amintirilor și încearcă să îți dai seama ce înseamnă ele pentru tine acum. Apoi, lăsă-le să plece.

Leu

Astăzi este posibil să te gândești la călătorii. S-ar putea să fii nevoit să petreci mult timp făcând comisioane în mașină. De asemenea, ai putea planifica o vacanță lungă, poate una centrată pe o funcție de grup sau un seminar de un anumit fel. Energia ta fizică este mare, dar există totuși pericolul de a te obosi. Relaxează-te acasă în această seară.

Fecioară

Azi s-ar putea să te hotărăști să faci câteva ore suplimentare la serviciu sau să te ocupi de un proiect suplimentar de un anumit fel, pentru a aduce ceva mai mulți bani. Din moment ce te simți suficient de puternic și energic pentru a muta munții din loc, trebuie să ai grijă să nu te suprasoliciți. Muncește din greu și câștigă-ți banii, dar ține-ți ritmul. Încearcă să faci puțină mișcare înainte de a merge la culcare.

Balanță

Pasiunea și determinarea marchează ziua de astăzi. Energia ta ar trebui să fie ridicată și ar trebui să te simți puternic. Aceasta este ziua perfectă pentru a da oricărui obiectiv pe care ai încercat să îl îndeplinești acel ultim impuls spre finalizare. S-ar putea să te surprinzi cu puterea și calitatea muncii tale și cu atenția pozitivă pe care o primesc eforturile tale.

Scorpion

Puterea și conștiința ta interioară ar trebui să fie acute astăzi. Unele vise și revelații intense ar putea veni din adâncul tău, permițându-ți să te eliberezi de traume și fobii vechi și permițându-ți să mergi mai departe cu mai multă încredere. Energia fizică este ridicată, deși este posibil să simți că ai nevoie de mai mult somn decât de obicei. Intuiția ta este, de asemenea, ascuțită, permițându-ți să fii mai în contact cu ceilalți. Folosiți-o!

Săgetător

Munca pentru atingerea unor obiective pe care le împărtășești cu ceilalți ar putea să te apropie mai mult de cei din jurul tău. Întregul este cu siguranță mai mult decât suma părților. Este posibil să produci rezultate mai bune ca grup sau parteneriat decât ai fi făcut-o altfel. Aceasta este o zi de genul „toți trag împreună”. Pe plan sentimental este posibil să ai parte de o întâlnire incitantă, pasională!

Capricorn

Astăzi s-ar putea să te confrunți cu o sarcină care pare la fel de ușor de îndeplinit ca și cum ai goli oceanul cu o ceașcă de ceai. Dar, cu ajutorul celorlalți, nu numai că vei reuși să te descurci, dar vei produce și rezultate excepționale. Din punct de vedere fizic, este posibil să te simți plin de forță, gata să muți munții din loc. Nu fii prea surprins dacă vei reuși chiar să miști câțiva!

Vărsător

Dorința de a călători, poate pentru a vizita un prieten apropiat, poate apărea astăzi. S-ar putea să îți pui multă energie în explorarea posibilităților. S-ar putea, de asemenea, să vrei să călătorești în locuri de unde poți obține inspirație artistică pentru proiecte creative. Energia și entuziasmul tău sunt mari, așa că ar trebui să poți realiza acest lucru fără să neglijezi celelalte treburi.

Pești

Așteaptă-te la multă activitate în casa ta astăzi. Un grup, poate unul mare, găzduit de tine sau de un membru al familiei s-ar putea întâlni acolo și ar putea provoca conversații stimulative. Te-ai putea lăsa prins în energie, punându-te în contact cu o nouă conștientizare a sentimentelor tale. În această noapte, așteaptă-te la vise vii despre călătorii, locuri ciudate sau zboruri.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu...
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini...
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
Babasha a dat lovitura după huiduielile pe Arena Naţională! Anunţul oficial care îi va schimba...
Ce dietă ține Inna, pentru a se menține SEXY! Care sunt alimentele la care a...
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Inteligenţa Artificială utilizată de Israel în Gaza ajută la reducerea victimelor civile, sugerează un expert
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
Spunem ADIO marelui ACTOR al ţării! S-a stins încă o stea. Românii l-au iubit enorm
Dulceață de vișine și rubarbă. Delicatesă pentru zilele toride de vară
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Schimbările climatice micșorează balenele cenușii din Pacific
×