Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2022

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2022
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 01/03/2022, 13:52

Horoscopul lunii martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2022 se remarcă prin câteva aspecte deosebit de importante, dar considerate a înclina balanța în partea benefică și nu negativă. Astfel, chiar din a doua zi a lunii avem o Lună Nouă în zodia Pești, care vorbește despre progres, optimism, vindecare, iertare și creștere spirituală. Tot acum ne bucurăm de cea mai fericită zi a anului 2022, pe 5 martie, o zi care deschide un culoar spiritual pentru un an de acum înainte și care ne aduce empatie și vindecare.

Un aspect important al lunii este ingresul simultan, în conjuncție, al lui Venus și Marte în zodia Vărsător. Fiind vorba de planeta iubirii și de cea a acțiunii, în dragoste devenim mai dornici de libertate, iar ca mod de acțiune devenim mai revoluționari. Pe data de 20 martie avem parte de echinocțiul de primăvară, adică momentul în care Soarele intră în zodia Berbec și începe Noul An Astrologic. Pentru toți va fi un moment de reenergizare și de trezire la viață.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Berbec

Dragoste

Dcaă ești singur, va crește interesul tău pentru a începe o relație cu cineva din cercul de cvunoștințe sau cunoscut pe rețelele de socializare, pe grupurile de dating. Dacă ai o relație, atunci vei dori să fii mai detașat, să te simți mai liber și cel mai probabil și partenerul tău va dori același lucru. Este o lună bună pentru mici schimbări în plan relațional și sentimental.

Carieră și Bani

Scapi de stresul profesional al ultimei perioade și reușești să nu te mai lași acaparat de responsabilități sau să-ți faci un program mai eficient. Luna acaesta poți avea succes cu proiectele în care ești implicat și te bucuri de popularitate. Poți cunoaște persoane care să te ajute și îți poți monetiza activitățile.

Sănătate

Profită de energia lui martie pentru a te vindeca, fie fizic, fie emoțional-sentimental, fie psihic. Te ajută remediile naturiste, tratamentele homeopate sau orice altă tehnică alternativă, inclusiv spirituală. O rugăciune poate face minuni pentru tine. De asemenea, ai grijă și de cei dragi, s-ar putea să aibă nevoie de tine mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Taur

Dragoste

Luna aceasta s-ar putea să te cam lupți cu partenerul, mai ales pentru validarea relației, pentru a-i oferi un statut profesional. Pot apărea certuri din cauza unor atitudini prea autoritare ale tale sau ale partenerului. Este totuși o perioadă bună dacă ești singr pentru că poate apărea cineva din antraj sau din online care să-ți trezească interesul.

Carieră și Bani

Sectorul profesional va fi activat de planete și vei avea șanse, vrând, nevrând, să ieși în față și să te afirmi. S-ar putea să apară tensiuni cu superiorii, frustrări, însă ține cont că ajutorul, sprijinul vine tot din partea altora, fie asociați, fie parteneri de afaceri, colaboratori. Îți poți atinge, cu răbdare și tact, obiectivele profesionale pe care le ai.

Sănătate

Odihnește-te mai mult luna aceasta și fă tot posibilul să nu te lași acaparat de stresul profesional, care va fi mare. După 20 martie s-ar putea să te ocupi de unele probleme de sănătate mai vechi pe care le-ai ignorat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Îți recapeți puterea în cuplu și asta poate aduce o ruptură definitivă în relațiile toxice și bazate pe dependențe emoționale, financiare sau de altă natură. Ai ocazia să te maturizezi sentimental și să-ți întărești niște convingeri sentimentale astfel încât să nu mai suferi sau să pierzi în dragoste.

Carieră și Bani

Este o lună foarte bună pentru afirmare și progres profesional și vei reuși să te faci remarcat și să-ți atingi niște obiective. Ceilalți te ajută și poți face negocieri bune, poți ajunge la înțelegeri cu superiorii favorabile. Poți obține inclusiv o funcție importantă.

Sănătate

Starea de sănătate este bună la modul general, însă pe alocuri s-ar putea să te confrunți cu momente de oboseală. Oferă-ți timp să-ți încarci bateriile, maia les că aipierdut multă energie lunile trecute.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Rac

Dragoste

Se anunță o lună relativ bună în plan relațional. Pe de o parte te reconectezi la partener și reușiți să alungați monotonia din cuplu și astfel să vă reîndrăgostiți. Pe de altă parte, o relație la început devine mai profundă, iar cei singuri se pot îndrăgosti.

Carieră și Bani

Apar oportunități de dezvoltare profesională, de creștere la locul de muncă și de sporire a veniturilor. Dcaă-ți cauți un job mai bine plătit, acum ai șanse să te angajezi, inclusiv dacă este vorba de străinătate. De asemenea, este o perioadă foarte bună să studiezi, să te înscrii la cursuri noi, maia les că după data de 20 martie cresc șansele să te afirmi, să te promovezi.

Sănătate

Luna aceasta este favorabilă călătoriilor și ar trebui să iei în calcul un concediu. Pe de altă parte, poți descoperi terapii naturiste și alternative care să te ajute și poi începe un regim alimentar. Creșterea spirituală este ceea ce te pasionează și ajută acum, așa că profită.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Leu

Dragoste

Chiar dacă simți că depinzi de partener, poți face lucruri impresionate împreună cu acesta, inclusiv o investiție profitabilă, poate chiar de natură imobiliară. Este o lună pasională și revigorantă la nivel intim, așa că profită să-ți redescoperi partenerul. Cei singuri pot fi atrași în aventuri și relații pasionale.

Carieră și  Bani

Luna acaesta poți face acorduri și negocieri importante, poți să te aliezi cu persoane care să te ajute în atingerea unor scopuri, însă ai grjă să nu riști prea mult. Posibil ca spre final de martie să te lași mai ușor păcălit de alții. Îți poți monetiza munca și proiectele și poți face investiții, poți obține inclusiv un credit, o finanțare.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate până acum, din martie ai susținerea astrelor să le vindeci. Nu ai reprezintă o urgență acest sector pentru tine, ci mai degrabă de cum cauți să te relaxezi mai mult. Unii nativi pot face o călătorie, pot pleca într-o vacanță.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Dacă te afli deja într-o relație, luna aceasta ai toate șansele să o oficializezi, să faci progrese alături de partener. O nouă etapă în cuplu se deschide, iar dacă ești singur, atunci te poți îndrăgosti și să începi o poveste de viitor.

Carieră și Bani

Muncești mult luna aceasta, vin sarcini noi, dar ai și energie și spor, însă și tendința de a te suprasolicita. Poți avea succes dacă-ți faci un plan și îi urmezi îndeaproape. În plus, îți vei dori să muncești de plăcere și vei pune mai multă creativitate în ceea ce faci.

Sănătate

Este nevoie de mai multă odihnă în martie și de o schimbare a stilului de viață și de îmbunătățirea rutinei zilnice, în caz contrat epuizarea te va vulnerabiliza, maia les că zodia ta va fi gazda unei Luni Pline pe 18 martie, deci aceea perioadă poate fi mai delicată.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Ai mai multă poftă de distracție și mai mult chef de viață. Petreci timp cu partenerul, iar cei care sunt singuri pot întâlni pe cineva de care să se îndrăgostească și să înceapă o nouă poveste. Te bucuri de copii, de reușitele acestora, de timp împreună, dar ai grijă să nu devii prea îngăduitor.

Carieră și Bani

Locul de muncă și zona profesională reintră în focusul tău și vei face unele schimbări ca să fii mai eficient sau ca să ai mai mult timp liber. Programul se poate schimba și vei deveni mai creativ ca până acum. Sunt nativi care se angajează acum și nativi care fac progrese la actualul job.

Sănătate

Dacă există probleme ignorate, acestea nu vor mai putea fi trecute cu vederea, însă contextul astrologic te ajută fie să te vindeci, fie să descoperi niște tratamente naturiste care să te ajute să scapi de neplăcerile curente.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Faci mari progrese cu o relație sentimentală și dacă ești singur te poți îndrăgosti. Te poți gândi inclusiv la ideea de a-ți întemeia un cămin, de a-ți cumpăra o casă sau de a te muta cu partenerul. S-ar putea ca familia să nu fie de acord cu tine, dar cel mai probabil vei avea parte de dispute și vei lua singur decizia.

Carieră și Bani

Este o lună foarte bună pentru investiții și speculații financiare, dar nu risca prea mult pentru a nu fi păcălit. De asemenea, nu te iluziona în fața unor câștiguri mărețe. Poți cheltui mai mult pentru casă și familie. După data de 20 martie vei reuși să-ți eficientizezi mai bine activitățile și să ai mai mult spor la locul de muncă.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate în prima jumătate a lunii, însă ulterior poți începe să cauți niște remedii și tratamente. Tot către finele lunii poate crește nevoia de odihnă și relaxare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Ai șanse să rezolvi din neînțelegerile apărute în relația cu partenerul de viață. Distracțiile și activitățile în doi vă pot reapropia. Dacă ești singur, vei flirta mai mult și vei fi mai dornic de aventură. Cei care au o familie pot face schimbări în locuință, se pot muta și pot afla vestea că familia se mărește.

Carieră și Bani

Este o lună foarte bună pentru negocieri și pentru discuții importante, pentru luarea unor decizii de viitor. Poți scoate bani din talentele tale, grație abilităților pe care le ai. Pe de altă parte, poți obține niște acte, avize și aprobări de care ai nevoie, iar în negocieri, contextul astrologic va fi de partea ta.

Sănătate

Dacă ai de făcut niște analize luna aceasta, mergi cu încredere și liniște pentru că rezultatele vor fi bune. Către finele lui martie vei observa că energia și pofta de viață vor crește și vei dori să te distrezi mai mult, să te ocupi și de hobby-urile tale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Nu prea vei fi interesat în mod deosebit de sectorul relațional și sentimental, însă îți palce de cineva, s-ar putea să cheltui pentru a cuceri persoana respectivă. De asemenea, dacă ai o relație poți cheltui mai mult de dragul partenerului sau pentru copii.

Carieră și Bani

Sectorul financiar devine primordial pentru tine și vei căuta variante să-ți crești veniturile. Vei reuși să faci bani, vei cheltui și mai mult, dar cel puțin te vei responsabiliza vizavi de administrarea resurselor și bugetului. Astrele îți recomandă să începi să scoți bani din talentele tale, să ai mai multă încredere în tine pentru că vei reuși.

Sănătate

A trecut perioada agitată pentru tine și acum te poți liniști și poți rezolva tot ce nu ai reușit până acum. Contextul astrologic al lunii martie te îndeamnă la plimbări, excursii și relaxare în natură. Se vor dovedi remedii eficiente.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Ai nevoie de aprecieri și validări în relațiile cu ceilalți, dar nu ar trebui să cheltui bani pentru a demonstra nimic nimănui. Posibil să apelezi și la resursele partenerului sau acesta la ale tale și de aici să apară discuții. Cu Venus în zodia ta te bucuri de un farmec aparte și poți cuceri mai ușor.

Carieră și Bani

Luna acaesta vin șanse să faci bani, să-ți crești veniturile, însă ține cont că vei avea și cheltuieli pe măsură. După jumătatea lui martie poți culege roadele unei investiții mai vechi sau poți obține un credit, poți returneză o datorie.

Sănătate

Marte intră în zodia ta și te susține cu o doză mare de energie, însă și cu o stare mai agitată și conflictuală. Sfatul astrelor este să faci sport mai mult sau să începi să faci sport pentru a-ți folosi constructiv excesul de energie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Pești

Dragoste

Posibil ca în prima parte a lunii să te reîntâlnești cu un fost partener sau actualul partener să afle niște secrete. Ulterior, când se formează Lună Plină, pe 18 martie, repercusiunile pot conduce la încheierea relației. Oricum o etapă n viața de cuplu se încheie și s-ar putea ca tu să fii responsabil și nu cealaltă persoană.

Carieră și Bani

Este o lună în care poți face progrese profesionale remarcabile și poți să îți atingi un obiectiv mult visat. Te bucuri de energie și optimism, de entuziasm și poți face salturi în viața ta. După data de 20 martie au șanse mai mari să-și îmbunătățească situația financiară.

Sănătate

Este foarte posibil să te confrunți cu afecțiuni mai vechi, chiar de natură cronică, sau cei dragi ție să treacă prin momente mai delicate. Ești vulnerabil și ai nevoie de mai multă odihnă luna aceasta. În plus, ești agitat pe interior, irascibil și poți profita pentru a te rupe de ceva din trecut care te ține pe loc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Imagini fără precedent din Grecia cu norul saharian! Autoritățile elene au emis alertă de pericol...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Test de cultură generală. Cât de veche este specia Homo sapiens?