Horoscop săptămânal 18 – 24 octombrie 2021. Berbecii încheie un capitol din viața lor

Horoscop săptămânal 18 - 24 octombrie 2021. Berbecii încheie un capitol din viața lor
Publicat: 18/10/2021, 08:59

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 octombrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 18 – 24 octombrie 2021 poate aduce tensiuni și conflicte cu cei din jur.

Săptămâna aceasta se remarcă prin ieșirea din retrogradare a două planete: Jupiter și Mercur. Învreme ce Jupiter ne aduce un plus de optimism și mai multă încredere în planurile de viitor, Mercur ne aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile și comunicarea cu ceilalți și ne susține în luarea unor decizii importante.
Pe data de 20 octombrie se formează Lună Plină în zodia Berbec, moment care încheie un context din viața noastră, în special o etapă în cuplu, ceva ce nu ne permite să fim noi înșine. Pe data de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpion și ne va susține din plin să ne vindecăm și regenerăm, indiferent de provocările care ne apar în cale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 octombrie 2021

Săptămâna aceasta va fi foarte tensionată și agitată pentru tine, dat fiind că ai parte de o Lună Plină în zodia ta, însă vei găsi resutsele necesare pentru a-i face față. Poți alege să încjei un capitol în viața ta, ceva ce nu mai funcționează și s-ar putea să fie vorba inclusiv de o relație, personală sau profesională. Pe de altă parte, este o perioadă bună să-ți faci planuri de viitor cu mai multă încredere și optimism.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 octombrie 2021

Săptămâna aceasta ai ocazia să te axezi pe carieră, să te faci remract și să îți atingi niște obiective. Nu te teme să preiei noi responsabilități, poate și o nouă funcție. În plus, imaginea ta se va îmbunătăți considerabil și îți poți face planuri profesionale de viitor cu mai multă încredere în tine. Pe de altă parte, este un moment bun să elimini obiceiuri nocive, proiecte solicitante, să-ți schimbi programul astfel încât să ai mai mult timp de odihnă și relaxare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 octombrie 2021

Mercur, guvernatorul tău, intră în mers direct și-ți aduce mai mult optimism, mai mult avânt să faci lucrurile să funcționeze în viața ta. Vei vedea totul dintr-o nouă perspectivă și asta te poate ajuta să iei decizii importante de viitor. Relația cu parteerul de viață se poate îmbunătăți considerabil. Cei care au copii se pot apropia de aceștia și pot înțelege mai bine care sunt nevoile și dorințele acestora.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 octombrie 2021

Săptămâna aceasta va fi marcată de tensiuni cu superiorii, cu părinții sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în vața ta. Este ideal dacă reușești să găsești un echilibru între carieră și familie și să încerci să nu te suprasoliciți în niciuna din direcții. Faptul că Soarele intră în Scorpion pe tine te susține să dai mai multă importanță vieții afective, relației cu copiii. Pentru Racii singuri, poate fi un bun moment pentru a începe noi povești de dragoste.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 octombrie 2021

Profită din plin de aspectele astrologice ale acestei săptămâni pentru a-ți îmbunătăți relația cu partenerul de viață, pentru a-ți clarifica dacă ești alături de persoana potrivită și pentru a-ți trasa direcțiile importante de viitor. Vei observa că te vei exprima mai bine, mai clar și poți negocia în favorea ta anumite contracte profesionale. Cei singuri pot începe noi relații sau, relațiile aflate la început se pot oficializa.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 octombrie 2021

Mercur, guvernatorul tău, își revine în mers direct în sectorul financiar și poți vedea mai clar care este situația ta fiannciară. Deși vor apărea tensiuni legate de bani sau de contexte financiare, ai toate șansele să iei decizii bune și să vii cu soluții de redresare. Pe de altă parte, starea de sănătate se va mai ameliora și poți găsi variante bune pentru a nu te mai suprasolicita la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 octombrie 2021

Este o săptămână bună pentru tine și asta pentru că Mercur își revine în mers direct în zodia ta, dar și pentru că Jupiter își încheie mersul retrograd în sectorul afectiv. O situație sentimentală se poatet debloca și poți ajunge mai ușor la o cale de mijloc cu persoana iubită sau cu copiii. În plus, ai curaj și încredere să iei decizii pentru tine fără a te mai baza pe ceilalți. Pe de altă parte, . Soarele îți va activa sectorul financiar și îți poate aduce o dorință mai mare de creștere a veniturilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 octombrie 2021

Soarele va intra în zodia ta și te va susține din toate punctele de vedere. Îți vei recăpăta enerfgia, puterea și vei reuși să faci față oricăror provocări care-ți vor apărea în cale. Chiar dacă încă nu simți să ieși pe deplin în față, vei face strategii importante de viitor. Deși la locul de muncă pot apărea conflicte cu colegii, în familie se îmbunătățesc relațiile și se pot rezolva situații ce țin de casă, de bunuri patrimoniale, poate chiar să fie vorba de o mutare în cazul unora.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 octombrie 2021

Te bucuri de aspecte pozitive și constructive în sectorul comunicării, astfel că poți negocia în favoarea ta, poți lămuri situații din trecut și poți schima tipare de raționament care nu te ajută în evoluție. Luna Plină se petrece în sectorul iubirii tale și poate încheia o situație sentimentală sau poate aduce o nevoie mai mare să lupți pentru ceea ce te face fericit, pentru a-ți recăpăta bucuria de viață și optimismul. În weekend s-ar putea să simți mai mult nevoia de a fi singur, doar tu cu gândurile tale. Nu lăsa trecutul să te copleșească.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 octombrie 2021

Se întrevăd aspecte bune legate de sectorul financiar, dat fiind că Jupiter își încheie retrogradarea aici. Poți lua deceizii înțelepte privind banii, poți primi șansa de a-ți crește veniturile și de a obține niște drepturi materiale care ți se cuvin. Chiar dacă vor crește și cheltuielile, acest aspect te poate stimula să te vinzi mai bine, să scoți bani din abilitățile tale. Pe de altă parte, este posibil să treci prin stări emoționale mai apăsătoare și agitate și să trebuiască să faci un efort pentru a echilibra viața privată cu cea publică, familia cu cariera.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 octombrie 2021

Săptămâna aceasta vei simți că lucrurile încep să se așeze în viața ta și îți vei recăpăta energia și optimismul. Jupiter va reveni în mers direct în semnul tău și te va susține să-ți faci planuri de viitor, să ai mai multă încredere în tine și să vrei să faci progrese în viața ta personală. Pe de altă parte, unii nativi pot fi mai dornici să studieze, să învețe lucruri noi, să cunoască noi persoane de la care să aibă ceva de învățat.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 octombrie 2021

Săptămâna aceasta, concentrează-te pe vindecare, eliberează-te de trecut și de tot ceea ce te ține în loc și te face să suferi. Este o perioadă bună se treci peste o problemă de sănătate, să scapi de un viciu și să faci ordine în viața ta intimă. Poți găsi soluții și poți rezolva probleme financiare care te apasă. Pe de altă parte, Soarele în Scorpion te susține să vazi mai clar și mai profund lucrurile care se petrec în viața ta și astfel să devii mai conștient de anumite decizii pe care le iei.

Citește și: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Jupiter iese din retrogradare în zodia Vărsător

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Veste mare în showbiz! Este ÎNSĂRCINATĂ pentru prima dată. Vestea i-a uimit pe toți, deși...
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
S-a aflat cauza morții lui Bogdan, asistentul veterinar găsit fără suflare în propria mașină. Ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Jigniri aspre între Nicolae Guță și fosta soție. Narcisa îl acuză că nu se mai...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Albinele au abilități impresionante! Ce au descoperit cercetătorii?