Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 martie 2021. Luna Nouă în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 martie 2021. Luna Nouă în zodia Pești
Horoscop săptămâna 5 – 11 iulie 2021. Peștii pot începe noi povești de iubire / Foto: Astrologul Mădălina Manole la GÂNDUL LIVE
Publicat: 12/03/2021, 20:44

Horoscopul zilei de 13 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o Lună Nouă în zodia Pești, un moment remarcabil care aduce noi începuturi în viața noastră. Aceste începuturi vin prin iertare, detașare de tot ce este toxic și bolnăvicios în viața noastră, prin vindecare de trecut și înălțare spirituală, întoarcere la credință.

Luna Nouă din Pești va impacta puternic nativii din zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, dar și pe cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală pe ultimele grade ale acestor semne zodiacale. Efectele sale se vor resimți puternic în următoarele două săptămâni până la o lună, iar roadele vor fi culese în septembrie, atunci când va avea loc Lună Plină în zodia Pești.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 martie 2021

Dragoste

Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, este implicată în această lunație și te va ajuta să ierți un fost partener și să vindeci o dezamăgire sentimentală. În cuplu este un moment de reconectare spirituală la persoana iubită.

Carieră și bani

Este un moment în care trebuie să tratezi cu mai multă înțelegere persoanele cu autoritate din viața ta, fie că sunt șefi, părinți, fie că sunt reprezentanți ai unor instituții ale statului, dat fiind implicarea lui Pluto în lunație.

Sănătate

Luna Nouă din Pești va contribui esențial la vindecarea ta, atât fizică, cât mai ales psihică și emoțională. Te desprinzi de tot ce este nociv în trecutul tău, de tot ce te-a rănit sentimental și poți să aduci îmbunătățiri unei afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Taur – 13 martie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Pești va aduce ocazia unor noi începuturi în relațiile tale de prietenie. Poți vedea adevăratafață a unor persoane șia stfel te poți detașa de cei cu care nu mai rezonezi la nivel spiritual. Este o ocazie remarcabilă de a te îndepărta de cineva care te-a rănit, dar totodată și pentru a te ierta pe tine pentru greșelile pe care le-ai făcut până acum în viața ta sentimentală.

Carieră și bani

Tot Luna Nouă din Pești te poate face să visezi la un proiect în care vrei să te implici și-ți poate aduce ocazia să pui bazele, chiar dacă imaterial deocamdată, ale unor planuri de viitor importante.

Sănătate

Încearcă să ajuți pe cineva drag, apropiat sau dedică-te unor activități de binefacere, caritabile și te vei simți mult mai bine din toate punctele de vedere.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 martie 2021

Dragoste

Această lunație o implică pe Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, și te poate ajuta să ierți o persoană care te-a dezamăgit în plan sentimental. Iartă și vindecă-te.

Carieră și bani

Luna Nouă din Pești se petrece în sectorul carierei și este o ocazie remarcabilă de a începe ceva nou, de a face un pas spre atingerea obiectivelor tale. Pot veni șanse de afirmare, pot veni ocazii de a porni pe o nouă direcție. Iartă-te pentru idealurile profesionale pe care nu ai reușit să le atingi până acum și pregătește-te să faci asta de acum înainte.

Sănătate

Tot Venus îți guvernează și sănătatea și te susține puternic să te vindeci de ceva din trecutul tău (poate chiar de o fostă relație), să te vindeci de o traumă emoțională, să vindeci copilul interior și să îmbunătățești starea unei afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Rac – 13 martie 2021

Dragoste

Dacă ai o relație cu cineva aflat la distanță sau cu o persoană de altă naționalitate, de altă cultură și religie, odată cu această lunație te poți apropia mai mult de nevoile acestuia și puteți face un pas înainte. Altfel, este o perioadă în care este recomandat să renunți la principii care-ți inhibă evoluția, să lași în spate dogme și să-ți reorganizezi credințele, convingerile și filozofiile de viață.

Carieră și bani

Luna Nouă din Pești te poate susține să începi un curs nou, un seminar nou, să studiezi ceva nou care să contribuie atât la evoluția profesională, cât și la cea personală. Stabilește-ți noi aspirații de viitor, dar fă-o în limitele realității. Unii nativi pot privi vești bune din străinătate.

Sănătate

Această lunație îți poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie. Este adevărat, sunt cazuri în care acaestă călătorie nu va fi fizică, ci mai degrabă interioară, de explorare a unui nou Univers și, implicit, de vindecare interioară.

Horoscop zilnic Leu – 13 martie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Pești poate sta la baza unor noi începuturi care se conturează în legătură cu viața ta intimă sau cu raportarea la banii partenerului, al bugetul comun. Poți conștientiza și poți vindeca teama de a pierde pe cineva drag.

Carieră și bani

Tot lunația aceasta va sta la bazele unor noi începuturi în sectorul financiar, în special legate de moșteniri, litigii, bunuri materiale, credite. Poți înțelege de ce ai pierdut ceva, poți renunța chiar tu la un bun material.

Sănătate

Este o perioadă în care poți vindeca o traumă sexuală, frica de abandon, frica de sărăcie, te poți vindeca de angoase, iar în unele cazuri vor fi nativi care vor vindeca chiar frica de moarte, a lor sau a altora.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 martie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Pești se petrece întocmai în sectorul relațiilor și este momentul să ierți o fostă relație sau să te împaci cu partenerul de viață și să treceți la o nouă etapă în cuplu. Nu accepta, însă, orice compromis de dragul celuilalt.

Carieră și bani

Tot Luna Nouă din Pești este responsabilă cu o nouă colaborare, un nou contract profesional care poate sosi în viața ta, însă ai grijă ca ceea ce vei munci să fie în acord cu principiile tale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci un ajutor divin în îmbunătățirea unor principii de viață.

Horoscop zilnic Balanță – 13 martie 2021

Dragoste

Cum lunația o implică pe Venus, guvernatoarea ta și a intimității, poți avea parte de ocazia de a-ți îmbunătăți viața intimă. Unii nativi pot depăși o relație ascunsă, o pasiune secretă.

Carieră și bani

Luna Nouă din Pești poate aduce în viața ta noi portunități profesionale, chiar și un nou loc de muncă, noi sarcini și responsabilități, însă poate fi vorba și de o altă raportare a ta la actualul loc de muncă, mai multă înțelegere vizavi de colegi și de situația ta.

Sănătate

Luna Nouă din Pești îți aduce ocazia vindecării, ocazia începerii unui tratament care va avea rezultate foarte bune în vindecarea de o afecțiune. Este o perioadă benefică pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și rutina zilnică.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 martie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Pești se petrece chiar în sectorul iubirii tale și aduce ocazia unor noi începuturi în viața sentimentală. Te poți îndrăgosti sau reîndrăgosti de partener, însă sunt și cazuri în care nativii se pot ierta pentru pierderea unei iubiri sau se pot vindeca după o deziluzie sentimentală.

Carieră și bani

Lunația este extrem de benefică pentru tine în sectorul creativ pentru că îți poate aduce noi proiecte în care să-ți pui în valoare ideile sau simțul artistic.

Sănătate

Este o perioadă în care poți descoperi un hobby, te poți bucura mai mult de viață, de noi eventuri și noi pasiuni.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 martie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Pești se petrece în sectorul familiei și îți adice ocazia de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei dragi și, totodată, de a te ierta pentru că nu ai fost mai mult alături de aceștia când au avut nevoie de tine.

Carieră și bani

Profită de această zi și fă ordine în casa ta, aruncă ceea ce nu-ți mai folosește, reamenajează, reorganizează și adu un aer proaspăt în locuința ta.

Sănătate

S-ar putea ca odată cu această lunație să te simți mai singur, mai instabil emoțional, mai confuz. Este, însă, o perioadă care te poate ajuta să vindeci o traumă din copilărie sau să vindeci pierderea unei persoane dragi.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 martie 2021

Dragoste

Te poți folosi de energia acestei lunații pentru a-ți schimba modul în care comunici cu persoana iubită sau anumite tipare comportamentale, dat fiind că este implicată și Venus, planeta care-ți guvernează iubirea. Unii nativi pot vindeca o despărțire, alții pot să-și îmbunătățească dialogul cu persoana iubită sau cu copiii.

Carieră și bani

Luna Nouă din Pești poate veni cu noi ocazii de negociere a unor contracte, însă cel mai probabil impactul său va fi asupra modului în care porți discuții cu cei din jur. Este momentul să renunți la unele tipare de gândire care nu te avantajează și-ți inhibă evoluția.

Sănătate

Este o perioadă care te poate stimula să pleci într-o scurtă vacanță, chiar și într-o excursie de câteva zile.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 martie 2021

Dragoste

Este o zi bună să stai alături de cei dragi, să petreci timp cu familia și să discutați pe teme mai delicate, sensibile, să rememorați trecutul și să vindecați unele șicane.

Carieră și bani

Luna Nouă din Pești va aduce noi începuturi în legătură cu sectorul financiar. Este posibil să-ți apară oportunități de a-ți crește veniturile, inclusiv punându-ți în valoare un talent personal, monetizându-ți o abilitate cu care ai fost înzestrat.

Sănătate

Tot această lunație va contribui esențial la recâștigarea stimei de sine, la recăpătarea încrederii în propria ta persoană, în puterile tale. Este un moment favorabil să te vindeci după o ocazie pierdută în care puteai să te pui în valoare și nu ai făcut-o.

Horoscop zilnic Pești – 13 martie 2021

Dragoste

Luna Nouă se petrece în zodia ta și în aspecte de conjuncție cu Neptun, guvernatorul tău, și cu Venus, planeta iubirii. Este momentul să înveți să te iubești mai mult pe tine și să aduci îmbunătățiri remarcabile în stilul de viață. Venus îți guvernează și intimitatea și te poate ajuta să te vindeci după o aventură, relație ascunsă, secretă sau după pierderea unei persoane cu acre nu oficializat relația.

Carieră și bani

Poți avea șansa de a-ți aduce mici îmbunătățiri sectorului financiar sau te poți folosi mai mult de resursele altora, însă va trebui să o faci cu corectitudine și moralitate.

Sănătate

Folosește-te de energia puternică pe care o revarsă Luna Nouă asupra ta pentru a te vindeca pe tine de…tine. Pentru a te ierta că nu ai avut suficientă grijă de tine, de bucuriile sufletului tău și nu ai avut încredere în puterea ta interioară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Meteorologii anunță că va fi vreme frumoasă în ultima lună de primăvară