Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Eclipsă totală de Soare în zodia Săgetător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Eclipsă totală de Soare în zodia Săgetător
Horoscop săptămâna 8 - 14 februarie 2021. Vărsătorii au parte de noi începuturi
Publicat: 13/12/2020, 20:12

Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se va forma pe cer Lună Nouă în zodia Săgetător, fenomen însoțit de o eclipsă totală de Soare, dar care nu va fi vizibilă și din România. Evenimentul astrologic este unul de natură karmică care ne aduce ocazia unor noi începuturi în viață, însă pentru ca acestea să se producă s-ar putea să fim forțați să ne desprindem de anumite tipare vechi de gândire, de anumite prejudecăți și mentalități prăfuite pentru a face loc unor noi principii și filozofii de viață, menite să ne conducă către evoluție spirituală și progres personal sau profesional.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 decembrie 2020

Dragoste

Dai dovadă de mult curaj în abordarea unor dialoguri ce țin de principii și convingeri de viață și cauți o viziune comună de viitor alături de partenerul de cuplu.

Carieră și bani

Este momentul să pui în practică ceva ce ai învățat și nu este exclus să analizezi serios decizia de a începe ceva pe cont propriu. Este o perioadă de evoluție și dezvoltare profesională de care vei profita din plin, dând dovadă de multă încredere în tine.

Sănătate

Ești plin de energie, de entuziasm și nu este exclus să te gândești chiar să pleci într-o călătorie în perioada următoare.

Horoscop zilnic Taur – 14 decembrie 2020

Dragoste

Vei avea ocazia să discuți cu partenerul de viață despre direcția voastră de viitor împreună. Veți lua în calcul posibilități de progres pe de o parte, iar pe de alta vă veți analiza mentalitățile și convingerile de viață. Relațiile ascunse se pot oficializa acum, iar aventurile se ot transforma în relații.

Carieră și bani

Este un moment foarte important pentru tine din punct de vedere financiar pentru că vei avea ocazia să conștientizezi că banii nu vin din muncă propriu-zisă, fapt ce te va face să speculezi niște oportunități, poate chiar legate de moșteniri, de valorificarea unor bunuri materiale, credite, asigurări, poate chiar să-ți speculezi niște talente.

Sănătate

Este posibil să se activeze niște frici acum, însă vei avea ocazia să le abordezi din lat punct de vedere, din altă perspectivă și astfel să nu le mai dai importanță.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 decembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător îți vor aduce noi începuturi relaționale, ceea ce înseamnă trecerea la alt nivel în cuplu, ascensiunea pe o nouă treaptă de evoluție alături de partenerul de viață.

Carieră și bani

Tot Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător vor avea impact asupra relațiilor tale profesionale și pot scoate la iveală o altă față a ta, o altă imagine pe care o vei afișa altora, fiind vorba de o conotație potrivită. Se întrevăd noi contracte de colaborare, noi asocieri și parteneriate.

Sănătate

Este un moment de o puternică intensitate pentru tine în plan intelectual, psihic, care te poate stimula să turezi motoarele gândirii la maximum.

Horoscop zilnic Rac – 14 decembrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să ajungi la viziuni comune cu partenerul de viață, să vă îmbunătățiți relația din punct de vedere al unor convingeri și mentalități, dat fiind că Jupiter, guvernatorul acestei lunații, se află în casa relațiilor tale, în aspecte bune cu Venus, planeta iubirii aflată în tranzit prin sectorul tău sentimental.

Carieră și bani

Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător vor aduce ocazia unor schimbări importante la locul de muncă legate de sarcini, responsabilități, program de lucru. Contextul în sine te poate determina să începu activități colaterale, poate neimportante inițial, dar care-ți vor aduce ocazia de a te reprofila ulterior sau de a te dezvolta profesional.

Sănătate

Cum Luna este guvernatoarea ta s-ar putea să resimți din plin acest moment și să ai parte de un surplus de energie sau, din contră, de o stare mai mare de oboseală, în cazul în care te suprasoliciți. Oricum, această lunație va aduce nevoia schimbării stilului de viață și acordarea unei atenții mai mari odihnei și relaxării.

Horoscop zilnic Leu – 14 decembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător îți activează întocmai sectorul iubirii și al copiilor, iar aspectele pe care le face îți aduc ocazia unor noi începuturi în plan sentimental, fie o nouă poveste de iubire, fie ocazia de a deveni părinte.

Carieră și bani

Lunația va avea impact asupra creativității tale și te va stimula să-ți exprimi fără niciun fel de reținere talentele, să dai frțu liber expresivității și simțului artistic.

Sănătate

Importanța acestui moment o vei resimți și în sectorul activităților care-ți fac plăcere. Vei avea poftă să te bucuri mai mult de viață și curaj să te dedici pasiunilor și hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 decembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător îți va aduce ocazia de a-ți schimba atitudinea față de familie, față de părinți. Te vei apropia mai mult de aceștia și veți dialoga pe tema unor convingeri de viață, pe tema unor principii pe care ți le-au insuflat și nu este exclus să le spui că unele concepții imprimate nu te mai reprezintă și te vei desprinde de ele.

Carieră și bani

La această Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător atenția ta se va canaliza înspre un context legat de casă. Poate fi vorba de o renovare a locuinței, de o mutare și schimbare de domiciliu sau poate analizezi ideea de a-ți cumpăra o casă.

Sănătate

Multe dintre activitățile casnice care îți acaparau tot timpul până acum și pe care te simțeai obligat să le faci, de acum pot căpăta o minimă importanță. Te vei detașa de multe principii și convingeri din trecut, de multe amintiri din copilărie care te-au amprentat și ți-au inhibat evoluția.

Horoscop zilnic Balanță – 14 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea în cuplu va fi activată la această lunație și poți discuta cy partenerul de viață despre niște acte, de căsătorie sau divorț. Pot veni vești care să te ia prin surprindere și să te facă să spui adevărul în față. Ai foarte mult curaj să spui ceea ce gândești acum.

Carieră și bani

Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător te pot stimula să-și pui în evidență niște abilități de comunicare pe care le ai și asta să-ți aducă ulterior inclusiv posibilitatea de a-ți îmbunătăți veniturile. S-ar putea să ai ocazia unor negocieri profitabile. Ești susținut în toate activitățile care țin de predare, învățare, examene, teste, interviuri, ședințe sau discursuri publice.

Sănătate

Simți din plin nevoia unei plimbări, unei scurte deplasări care să te scoată din monotonia cotidiană și să-și reîmprospăteze gândurile.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună să porți un dialog constructiv cu persoana iubită sau să flirtezi cu persoana care-ți place. Ai toate șansele să o cucerești.

Carieră și bani

Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător se petrece pe o casă financiară și-ți aduce ocazia unor remarcabile conștientizări legate de modul în care-ți câștigi și administrezi banii. Ai ocazia unor revelații care să te ajute să-ți îmbunătățești veniturile și nu este exclus să-ți valorifici și monetizezi un talent personal. La locul de muncă poți avea idei incredibil de bune pe care va trebui să le spui cu curaj și să nu eziți să ceri o renegociere a salariului dacă experiența și abilitățile te recomandă.

Sănătate

Dai dovadă de multă energie, poftă de viață și te ocupi de sarcinile și activitățile pe care le ai fără să resimți oboseala.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 decembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă și eclipsa de Soare se petrec întocmai în zodia ta, deci impactul îl vei resimți din plin, mai ales dacă ești născut între 11-17 decembrie. Se anunță noi începuturi în viața ta care vin cu noi principii și mentalități, noi convingeri relaționale și ocazia de a-ți da un refresh în planul vieții personale, de a te reinventa.

Carieră și bani

Luna Nouă și eclipsa de Soare din zodia ta îți aduce ocazia de a te reinventa, inclusiv prin modul de raportare la ceilalți, la relațiile profesionale, la colaboratori. Poți intra în  noi asocieri profitabile.

Sănătate

Impactul lunației va fi simțit și pe zona sănătății, în sensul că vei avea o mare capacitate de regenerare, de detoxifiere și de reconstruire, însă astăzi nu face eforturi și acordă mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 decembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător îți aduce ocazia de a te desprinde de trecut, de amintirile dureroase, de pierderi, drame, dezamăgiri. Te ierți pe tine și îi ierți pe ceilalți și asta îți va aduce nu doar pace sufletească, ci și evoluție spirituală.

Carieră și bani

Ești foarte mult axat acum pe propria ta persoană și te interiorizezi, te închizi în tine și eviți să asculți tot ce vine din exterior. Este o zi bună să-ți iei liber și să petreci timp cu gândurile tale, să te dedici proiectelor personale și atât.

Sănătate

Lunația se petrece pe o casă a sănătății și-ți cere mai multă odihnă, detașarea de tot ce este toxic și nociv în viața, de obsesii, vicii și sisteme de valori greșite. Este o perioadă în care te poți reîntoarce la spiritualitate și credință.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 decembrie 2020

Dragoste

Nu este exclus, dacă ești singur, să cunoști persoane care să te atragă, posibil chiar un prieten să-ți dacă cunoștință cu cineva, însă vei empatiza doar dacă aveți convingeri comune, doar dacă gândiți la fel. Pe de altă parte, relațiile de prietenie trec prin schimbări de atitudine. Vei rămâne doar alături de cine te reprzintă cu adevărat, de cei cu care împărtășești aceleași viziuni.

Carieră și bani

Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător îți poate aduce ocazia să intre în noi cercuri, noi anturaje alături de persoane cu care împartți aceleași convingeri și luptați pentru aceleași idealuri. Se întrevăd noi astfel de proiecte și planuri îndrăznețe de viitor care-ți pot aduce inclusiv câștiguri financiare.

Sănătate

Azi te bucuri de o stare bună de sănătate, energie și poftă de viață, chef de a te dedica unor activități care te ajută să evoluezi spiritual.

Horoscop zilnic Pești – 14 decembrie 2020

Dragoste

Devine foarte importantă imaginea ta în fața celorlalți și asta te poate determina să-ți analizezi mai atent unele principii, convingeri și credințe și să vezi ce este de făcut pentru a evolua și a o îmbunătăți.

Carieră și bani

Luna Nouă și eclipsa de Soare din Săgetător se petrec în sectorul carierei și îți vor aduce ocazia unor noi începuturi profesionale. Posibil să primești noi responsabilități care în prima etapă să ți se pară frustrante, dar care ulterior să-ți aducă progres, evoluție, ascensiune și chiar îmbunătățirea veniturilor.

Sănătate

Sunt tensiuni profesionale care te pot copleși pe moment și te pot bulversa, de aceea ar fi de preferat să acorzi atenția necesară odihnei și relaxării de după muncă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Aisbergul care a scufundat Titanicul, surprins într-o fotografie din 1912