Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2022. Leii se pot certa cu partenerul

Publicat: 23/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur retrograd din Vărsător se întâlnește astăzi cu Soarele, iar aspectul ne poate aduce adevărate revelații și momente de iluminare. S-ar putea ca în urma unor idei care ne trec prin minte sau în urma unor discuții pe care le purtăm să ne schimbăm complet optica asupra unei situații de viață.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

O perspectivă de viitor, fie asupra proiectelor de grup în care ești implicat, fie asupra planurilor tale profesionale, se poate schimba acum. La această nouă conștientizare poate contribui un dialog cu un prieten sau cu un asociat.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul carierei tale și chiar dacă pe moment ai senzația că nu vezi deloc clar direcția profesională pe care te afli, ușor, ușor vor veni clarificările. Îți poți reorganiza strategia prin care să-ți ating un obiectiv. O discuție cu superiorii poate fi extrem de importantă acum pentru că îți poate deschide un nou traseu profesional.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea a evenimentele și situațiile prin care treci acum să-ți schimbe total niște principii de viață, niște credințe și convingeri. Poți avea momente de revelație, chiar dacă pe moment simți că nimic nu se leagă și totul este confuz în mintea ta. Poți lua decizii importante pentru tine și evoluția ta personală sau pentru progresul tău profesional. Un dialog cu o persoană cu experiență îți poate schimba optica. Mercur este și guvernatorul tău, deci te poți aștepta la o irascibilitate crescută astăzi.

Horoscop zilnic Rac

Deși ar părea imposibil pe moment, poți găsi cee mai bune soluții de redresare financiară, mai ales dacă ești implicat într-un credit, proces, partaj sau dacă trebuie să scoți profit dintr-o investiție. Unor nativi le trec prin minte soluții de investit banii. S-ar putea ca în cuplu să se rediscute pe tema cheltuielilor sau pe tema vieții intime. Unii nativi pot afla acum secrete.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare, guvernatorul tău, se perece în sectorul relațiilor tale și poate aduce discuții importante în cuplu, dar și cu cei cu care-ți desfășori activitățile profesionale. Ai grijă la ce-ți spun ceilalți pentru că poți fi neatent astăzi. Unii nativi pot găsi soluții bune de redresare a unei relații și pot impune noi reguli de funcționare.

Horoscop zilnic Fecioară

Dat fiind că Mercur este guvernatorul tău, s-ar putea să fii mai agitat astăzi. În plus, stresul poate fi mai mare, iar gândurile legate de o problemă de sănătate te pot copleși. Poți găsi și rezulvări astfel. Unii nativi analizează și reanalizează o situație de la locul de muncă și chiar pot discuta cu colegii pentru a găsi o soluție. Sunt și Fecioare care analizează ideea unei schimbări de job.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea ca astăzi să ai parte de reluarea unor discuții cu persoana iubită sau cu copiii care să schimbe un context. Poți rescrie o poveste de iubire sau poți impune noi reguli copiilor. Dacă ești atras de cineva și până acum nu ai știut cum să abordezi situația sau nu ai avut curaj, acum ai putea cuceri.

Horoscop zilnic Scorpion

În familie se pot redeschide anumite discuții mai sensibile și s-ar putea să fii surprins de întorsătura pozitivă pe care au luat-o anumite situații. Experiența de viață a părinților te poate ajuta să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. De asemenea, în privința sarcinilor gospodărești se poate ajunge mai ușor la un consens.

Horoscop zilnic Săgetător

Deși astăzi poți fi mai confuz și nu vei vedea deloc clar o situație cu care te vei confrunta sau nu vei putea lua o decizie, lucrurile se vor schimba ușor, ușor și poți avea adevărate revelații. Poți găsi soluții la problemele tale, poți avea idei bune și inedite și poți reveni asupra unor decizii luate.

Horoscop zilnic Capricorn

Dacă te frământă niște situații financiare și nu vezi cale de ieșire, nu te agita pentru că pas cu pas se dezleagă îțele. Vei avea idei revoluționare și vei găsi cele mai bune soluții de redresare financiară. Totodată, pot veni oportunități de creștere financiară sau poți schimba niște reguli de administrare a veniturilor. Nu te avânta în cheltuieli! Pot fi neinspirate!

Horoscop zilnic Vărsător

Soarele face conjuncția cu Mercur retrograd chiar în zodia ta și s-ar putea ca pe moment să fii debusolat, copleșit de gânduri și să nu vezi o cale de ieșire, însă totul se va așeza și pas cu pas vei vedea drumul de ieșit la lumină. Unii nativi vor dori să lămurească niște situații cu care nu sunt împăcați sau să reia discuții în cuplu care nu au avut finalitatea dorită.

Horoscop zilnic Pești

Este foarte posibil să fii frământat de gânduri și agitat pe interior, iar trecutul să te prindă din urmă. Te poți îndoi de tine, de deciziile tale și poți avea parte de dialoguri și situații mai puțin plăcute care vizează viața de cuplu. S-ar putea să regreți ceva ce ai făcut sau spus mai demult. Se pot relua discuții mai vechi și se pot schimba reguli în relație. Posibil ca un fost partener să te caute.