Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 octombrie 2021. Soarele va activa zodia Scorpion

Publicat: 23/10/2021, 00:00
Actualizat: 23/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele intră astăzi în zodia Scorpion, pe care o va tranzita aproximativ o lună, perioadă în care ne va aduce mai multă putere interioară, forță de regenerare și transformare, dar și tendința de a duce lucrurile la limită.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Soarele te va stimula să te preocupi de situația financiară, să rezolvi vcontexte ce țin de banii altora, moșteniri, credite, partaje. Este de preferat să fii mai atent la ce investiții și tranzacții faci, la ce împrumuturi faci și cui dai bani pe datorie. Pe de altă parte, este o perioadă care poate stimula viața intimă și unele pasiune ascunse pot crește în intensitate.

Horoscop zilnic Taur

Soarele, guvernatorul vieții tale sentimentale, va activa sectorul relațiilor și te va susține în perioada următoare să-ți îmbunătățești viața de cuplu sau relațiile profesionale, însă ține cont că vor apărea și tensiuni și va fi nevoie să găsești echilibrul între tine și ceilalți. Nativii singuri pot avea mai multe șanse să cunoască pe cineva șisă înceapă o nouă relație.

Horoscop zilnic Gemeni

Soarele în scorpion îți va canaliza atenția către muncă și vei dori să-ți eficientizezi activitățile, dar și să strălucești la job, ceea ce poate aduce și momente de suprasolicitare. Starea de sănătate va fi și ea vizată, deci odihnește-te corespunzător și încearcă să aduci schimbări, îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Rac

Soarele va lumina chiar sectorul iubirii tale și te va deschide mai mult către noi povești de iubire, dacă ești singur. Și în cuplu te va activa și vei dori să petreci mai mult timp cu persoana iubită, să vp dedicați unor activități în doi. Dacă ai copii, apropie-te de aceștia. De asemenea, și creativitatea va crește, dar și interesul pentru hobby-urile tale.

Horoscop zilnic Leu

Cum Soarele este guvernatorul tău, poți profita de acest tranzit al său prin Scorpion pentru a te preocupa mai mult de casă și familie, atât de activitățile gospodărești, cât și de dorințele celor dragi. Poate fi o perioadă în care să resimți mai puternic nevoia de liniște interioară și nu este exclus să ți se lumineze niște dezechilibre emoționale pentru a le rezolva.

Horoscop zilnic Fecioară

Poți profita de tranzitul Soarelui prin Scorpion pentrua face anumite negocieri, inclusiv salariale. Vei avea susținere în comunicare, în procesul de învățare, în susțierea punctului de vedere, dar și în susținerea unor interviuri, examene, iar relația cu rudele și prietenii se poate îmbunătăți. Va urma o perioadă în care vei fi mai atras de plimbări și excursii.

Horoscop zilnic Balanță

Soarele va ieși din zodia ta și va activa sectorul tău financiar, semn că în perioada următoare îți vei focusa atenția către zona banilor, cum îi câștigi și cum îi administrezi. Poți fi mai dornic să-ți crești veniturile, însă ține cont că și cheltuielile vor crește.

Horoscop zilnic Scorpion

Te bucuri de intrarea Soarelui în zodia ta și chiar dacă deocamdată nu vei siți pe deplin energia sa, vei vedea că în următoarea perioadă lucrurile se vor schimba. Vei fi mai energic, mai optimist și mai încrezător în forțele tale și starea generală de sănătate se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Săgetător

Soarele în Scorpion te poate stimula să arunci o privire în interiorul tău, în trecutul tău, să faci o introspecție și o analiză serioasă a fricilor tale, a vulnerabilităților tale și a stării de sănătate. Vei avea susținere să te detașezi de tot ce nu te mai reprezintă, de tot ce te ține în loc, mai ales de tot ce este nociv în viața ta, fi că sunt obiceiuri, fie persoane.

Horoscop zilnic Capricorn

Pe tine te avantajează acest tranzit pentru că te stimulează să-ți activezi viața socială și să-ți îmbunătățești relațiile de prietenie, dar și proiectele în care ești implicat. Poți fi mai dornic să cunoști noi persoane, să intri în noi anturaje și vei avea mai multă încredere în planurile tale de viitor.

Horoscop zilnic Vărsător

Soarele va activa sectorul carierei tale și te poate stimula să te pui în evidență, să ieși în față și să obții aprecieri. Pot apărea și tensiuni cu superiorii, atacuri la imagine, dar și ocazii de a-ți atinge obiectivele profesionale pe care le ai. Unii nativi pot să vadă mai clar dacă sunt sau nu pe direcția de viitor dorită.

Horoscop zilnic Pești

Soarele va lumina sectorul principiilor tale de viață și-ți poate aduce ocazia să te debarasezi de anumite convingeri care nu te susțin în evoluție, dar și ocazia de a-ți atinge niște idealuri. Unii nativi se pot înscrie la noi cursuri, la seminarii, în timp ce alții pot pleca într-o călătorie sau o situație care vizează străinătatea se va lumina.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O româncă din Spania a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cum va fi condusă Andreea pe ultimul drum! Decizie emoționantă luată de familia tinerei ucise...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Încă un membru al Familiei Regale a fost diagnosticat cu cancer, după Regele Charles și...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Un mare producător auto renunță DEFINITIV la diesel
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
Cătălin Botezatu, prins în fapt. Pe cine a înșelat
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Când va fi înmormântată Andreea, victima lui Mirel Dragomir? Familia, colegii și profesorii sunt în...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Pedeapsă redusă pentru tânăra care şi-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia. Mama victimei:...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Probleme pentru Cybertruck? Sunetul bizar produs de camionetă în noi imagini