Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Lună Plină în zodia Berbec

Publicat: 20/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna Plină se formează în zodia Berbec și reprezintă un moment al încheierilor, în care anumite situații din viața noastră ajung la apogeu și le punem punct. Poate reprezenta un final al unor acțiuni începute în aprilie sau poate aduce culegerea roadelor a ceea ce am întreprins atunci. Este un moment tensionat și este de preferat să căutăm echilibrul între noi și ceilalți și să evităm conflictele.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Plină te afectează direct dat fiind că se petrece în zodia ta și poate aduce încheierea unei etape din viața ta în care nu te mai regăsești, încheierea unei relații care nu mai funcționează, însă poți culege și roadele a ceea ce ai sădit în primăvara acestui an, când a avut loc Luna Nouă din Berbec.

Horoscop zilnic Taur

Lunația de astăzi te poate face mai irascibil, mai agitat și nu este exclus chiar să te confrunți cu insomnii. S-ar putea să te simți mai hotărât ca niciodată să faci niște schimbări în stilul tău de viață, să elimini ceea ce este toxic, fie că este vorba de obiceiuri, fie că este vorba de oameni. Ai mai mult curaj ca niciodată să lași trecutul în spate.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Plină din Berbec poate lumina sectorul prietenilor și poți fi dezamăgit de anumite persoane din anturaj, poate chiar de un asociat, de un plan de viitor care s-a dovedit prea optimist. Poți alege să pui punct acelor relații care nu te mai reprezintă. Vor fi și nativi care vor culege roadele implicării lor într-un proiect.

Horoscop zilnic Rac

Sectorul carierei tale este activat de Luna Plină și s-ar putea ca un context profesional să ajungă la apogeu, să se încheie sau să culegi niște roade. Ține cont că este tensiune în jur și poți da naștere mai ușor conflictelor cu superiorii. În unele cazuri, pot apăre tensiuni ca urmare a faptului că partenerul de viață nu este de acord cu obiectivele tale profesionale.

Horoscop zilnic Leu

Luna Plină te susține să renunți la niște principii de viață cu care nu mai empatizezi, să te desprinzi de tipare de gândire și convingeri care nu te lasă să evoluezi. Credințele tale și valorile morale pot fi puse mut la încercare acum. Unii nativi pot obține o diplomă acum, pot pune în practică ceva ce au învățat în ultima jumătate de an sau

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Plină îți poate aduce ocazia să culegi niște roade financiare, dacă ai făcut economii sau ai investit niște bani în primăvară. Pe de altă parte, poate închei o datorie, un credit, un proces, poate obții un bun material. Este o perioadă în care o relație intimă ascunsă, toxică, se poate încheia sau poate fi dusă la un nivel superior.

Horoscop zilnic Balanță

Vei resimți puternic lunația aceasta, dat fiind că se petrece în opoziție cu zodia ta, prin urmare s-ar putea să închei niște relații în care nu te mai simți tu însuți. Poate fi vorba de încheierea unei relații sentimentale, de încheierea unei relații profesionale sau de culegerea roadelor unor contracte demarate în primăvară.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Plină îți cere să pui punct unei situații toxice din viața ta legată de muncă, de sănătate, de stil de viață. Este momentul să renunți la un job sau la un program, la niște sarcini care te acaparează și-ți consumă toate rezervele de energie. De asemenea, poți renunța la obiceiuri dăunătoare, la activități care te copleșesc și-ți afectează sănătatea.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Plină din Balanță se petrece în sectorul iubirii tale și poate aduce încheierea unei povești de iubire începută în primăvară sau poate aduce tensiuni, agitație, situații care să conducă o poveste la un alt nivel. Relațiile cu copiii pot fi mai tensionate, iar unii nativi pot culege roadele unui proiect creativ, artistic în care s-au implicat.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Plină de astăzi poate accentua un dezechilibru între viața personală și cea profesională și poate aduce tensiuni în familie mai greu de gestionat. S-ar putea să fie vorba de finalizarea unei etape ce ține de locuință, poate chiar de o mutare sau de un bun de patrimoniu. Starea emoțională poate fi deosebit de agitată și instabilă.

Horoscop zilnic Vărsător

Astăzi poți fi mai conflictual cu cei din jur, mai certăreț și poți purta dialoguri sau poți primi mesaje care să schimbe o direcție de viitor. În plus, Luna Plină din Berbec te poate stimula să iei unele decizii radicale și să ajungi la convingerea că anumite tipare de raționament trebuie lăsate în spate. Unii nativi pot purta o negociere importantă sau pot da un exemen, pot susține un interviu cu impact.

Horoscop zilnic Pești

Luna Plină poate aduce culegerea unor roade financiare și vei fi foarte motivat să-ți crești bugetul, însă ține cont că nu este exclus ca acum să pierzi o sursă de venit pentru a câștiga alta. Oricum, rapoartarea ta la bani se poate schimba și unii nativi pot să-și valorifice talentele. Lunația îți poate evidenția niște dezechilibre nu doar financiare, ci și emoționale, legate de viața intimă.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete