Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 februarie 2022. Vărsătorii sunt irascibili

Publicat: 24/02/2022, 22:22
Actualizat: 25/02/2022, 13:42

Horoscopul zilei de 25 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o cuadratură între Mercur din zodia Vărsător și Uranus din Taur, aspect tensionat care ne poate face foarte conflictuali în dialog. Putem fi surpinși de ceea ce auzim, dar și noi, la rândul nostru putem face declarații neașteptate. Totuși, acest careu ne poate stimula să gândim diferit și nonconformist, însă există riscul și să fim foarte încăpățânați.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este foarte probabil să fii surpins de niște discuții cu prietenii sau să afli că cineva din anturaj nu a fost foarte sincer cu tine. Ai grijă la propunerile prietenilor de a ieși să nu scoți mai mulți bani din buznar decât ți-ai fo dorit. Pe de altă parte, poți primi vești mai puțin plăcute, posibil chiar financiare, despre un proiect în care ești implicat.

Horoscop zilnic Taur

Careul acesta are impact direct asupra ta și cel mai probabil este vorba de vești profesionnale care te scot din zona de confort sau de tensiuni cu superiorii. Ai grijă la ceea ce spui și cum spui pentru a nu-ți afecta imaginea. Nu lua decizii legate de carieră deocamdată.

Horoscop zilnic Gemeni

Mercur fiind guvernatorul tău, te poți aștepta la o stare interioară agitată și chiar la nervozitate. Este foarte posibil ca niște frământări să nu-ți dea pace sau să afli secrete care te macină. Dacă nu vei spune ce ai pe suflet, nu te mira că vei avea insomnii.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea să ai parte de discuții neașteptate și surprinzătoare cu partenerul de viață sau partenerii profesionali sau terțe persoane cu care împarți bani și bunuri. Este posbil să fie abordate subiecte legate de credite, partaje, investiții. Evită să iei deocamdată o decizie financiară. Unii nativi pot afla secrete despre partener.

Horoscop zilnic Leu

Mercur se află în sectorul relațiilor tale și este foarte probabil să te cerți cu partenerul de viață. Poți fi surprins de o discuție cu acesta sau pur și simplu te deranjează excesul de autoritate. Din punct de vedere profesional poate fi o zi agitată, iar certurile cu superiorii și colaboratorii pot fi greu de aplanat.

Horoscop zilnic Fecioară

Este o zi stresantă la locul de muncă. Poți fi mai agitat, cu atât mai mult cu cât Mercur este guvernatorul tău, și s-ar putea să te cerți cu colegii. Pot veni sarcini sau situații neprevăzute care să-ți dea programul peste cap. Ai grijă la starea de sănătate și odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să ai paret de discvuții neașteptate cu persoana iubită sau cu copiii, să fii luat prin surprindere de un mesaj din partea acestora. Și tu, la rândul tău, te poți simți neînțeles, neiubit și poți dezvolta sentimente de neîncredere în cei dragi. Nu lua deocamdată decizii sentimentale și evită speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Scorpion

Este foarte probabil să intri în conflicte cu familia, mai ales cvă viziunile tale și ale celor dragi sunt diametral opuse. S-ar putea să fie vorba de probleme gospodărești sau chiar de viața sentimentală a nativilor care nemulțumește părinții. Unele decizii legate de familie pot aduce răsturnări de situație în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător

Poți afla vești care să te lase cu gura deschisă sau tu poți fi cel care îi surprinde pe alții cu ceea ce are de zis. Este posibil să te cerți cu partenerul și te poți aștepta să intri în conflicte și cu colegii. Oricum la locul de muncă vin situații care-ți dau programul peste cap și te agită. Nu te avânta în negocieri și nu lua decizii importante.

Horoscop zilnic Capricorn

Este foarte probabil să primești vești legate de bani, de o plată, de salariu care să te surprindă într-un mod neplăcut. Posibil să faci cheltuieli neplanificate, așa că ai grijă cum îți administrezi bugetul zilele acestea. Nu face speculații financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop zilnic Vărsător

Mercur se află în zodia ta și formează careu chiar cu guvernatorul tău, Uranus. Este fără îndoială o zi agitată pentru tine, în care nimeni nu-ți va intra prea ușor în grație. Ești irascibil, te cerți cu cei dragi și s-ar putea să fii surprins de ceea ce auzi sau tu să-i șochezi pe cei din familie cu ideile tale, cu deciziile tale.

Horoscop zilnic Pești

Este foarte probabil să te cerți cu partenerul din cauza unor dedesupturi și secrete care ies la suprafață. Pe de altă parte, ai grijă ce auzi și ce crezi din ceea ce ți se spune. Multe pot fi civinte false și zvonuri care sunt menite doar să te agite și să te vulnerabilizeze.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Reacția șefului TikTok după promulgarea legii care interzice aplicația în SUA