Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 octombrie 2021. Vărsătorii flirtează și cuceresc

Publicat: 25/10/2021, 00:00
Actualizat: 25/10/2021, 00:01

Horoscopul zilei de 25 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează și astăzi zodia Gemeni și în continuare ne susține în comunicare, însă va face careu la Neptun și trigon la Marte, aspecte care ne pot aduce confuzie pe o parte, dar și o exprimare mult prea directă și sinceră, pe de altă parte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi chiar va trebui să ai grjă ce spui și cui spui pentru că poți trece prin momente de confuzie. Posibil să simți nevoia unor clarificări cu partenerul de viață, însă nu te grăbi să iei decizii. Se întrevăd discuții importante pentru tine astăzi, clarificări și momente de conștientizare care te pot ajuta pe viitor să iei anumite decizii.

Horoscop zilnic Taur

Poți reuși să iei decizii bune la locul de muncă, poate chiar forțate, și poți să-ți eficientizezi munca și să dai dovadă de rezistență la efort.Își pui în evidență talentele, însă ai grijă și la cheltuieli în continuare pentru că ai tendința de a-ți cumpăra șucruri nefolositoare. Dacă-i iei un cadou parteneruluim asigură-te că nu dai toți banii pe el.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna trece și astăzi prin zodia ta, însă prin aspectele pe care le face te poate stimula să vorbești prea mult, să ceri prea multe explicații de la persoana iubită, să ai prea multe pretenții sau superiorii să aibă prea multe pretenții de la tine și să te confrunți cu stres profesional. Nu te grăbi să iei decizii pentru că s-ar putea să nu vezi prea clar lucrurile în viața ta. Dacă ești singur, nu-ți coborî standardele doar pentru a avea pe cineva alături.

Horoscop zilnic Rac

Conexiunile cu trecutulpot fi mai puternice acum și poți simți nevoia de a te reconecta la emoțiile tale, la interiorul tău și, implicit, la cei dragi. S-ar putea să te simți mai obosit ca de obicei și de aceea ar trebui să eviți activitățile suprasolicitante și să te relaxezi mai mult.

Horoscop zilnic Leu

Pentru tine este o zi foarte stimulantă din punct de vedere al discuțiilor pe care le ai. Poți ieși cu prietenii, poți sta la povești cu rudele, însă ai grijă la tendința de a vorbi prea mult, prea repezit. Oricum, s-ar putea să te obosească destul de mult ziua de astăzi. Nu te grăbi să dai sfaturi fără să analizezi situația și nici să iei decizii. La locul de muncă, te ajută să lucrezi în echipă.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi nu sunt exclus tensiunile cu superiorii, însă dacă vrei primi critici, te vei ambiționa și mai tare să rezolvi totul ca la carte. Vei trece cu bine peste provocările profesionale și vei reuși să te pui în evidență cu curaj și încredere în tine, să scoți la iveală talente nebănuite de ceilalți. Ai curaj și îndrăznește!

Horoscop zilnic Balanță

Azi ești stăpân pe tine și faci față cu încredere și determkinare oricărei situații care-ți apare în cale. Vei evita tensiunile cu ceilalți, chiar și la locul de muncă, unde vei observa colegi mai rău voitori sau care încearcă să-ți pună bețe în roate. Te poți ocupa de activități intelectuale sau îți poți face niște planuri de călătorie.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi va trebui să faci un efort și să-ți stăpânești emoțiile și trăirile interioare sau amintirile din trecut pentru că altfel te pot copleși. S-ar putea să devii mai suspicios și mai dornic să dezgrobi trecutul. Pe de altă parte, ești foarte pasional și pui suflet în tot ceea ce faci.

Horoscop zilnic Săgetător

Ar fi ideal dacă astăzi ai acorda atenția cuvenită partenerului de viață pentru că astfel ar scădea riscul de dispute în familie. S-ar putea ca o situație ce ține de cuplu sau de un partener profesional să te destabilizeze emoțional și să nu vezi prea clar lucrurile, însă nu te grăbi să iei decizii. Spre seară o ieșire cu prietenii poate aduce și un mic flirt.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi vei munci cât pentru doi și ar fi de preferat să nu te suprasoliciți mai mult decât trebuie pentru că starea generală a organismului este slăbită. Ai toate șansele să te afirmi, să te pui în evidență profesional și să ți se recunoască meritele, însă nu cu prețuri prea mari. În egală măsură ai nevoie și de odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Vărsător

Ești dorni de afecțiune, ceri atenție din partea persoanei iubite, dar o și oferi din plin, însă ai grijă să nu-l sufoci pe celălalt. Îți poți manifesta sentimentele printr-un cadou, de exemplu o vacanță în doi. Dacă ești singur, ești mai dornic de distracție, de flirt și de noi aventuri care să te stimuleze.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea să ți se activeze niște temeri financiare și/sau emoționale, teama de a pierde ceva sau pe cineva, însă nu te grăbi să iei decizii majore. S-ar putea ca nevoia de a sta cu cei dragi, de a te echilibra emoțional să fie destul de mare acum și ai putea profita să te retragi în cuib și să discuți cu familia despre ceea ce te apasă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât