Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 iulie 2022. Taurii află secrete

Publicat: 09/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 9 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, astrul comunicării, intră astăzi într-un careu cu Jupiter și s-ar putea să existe tensiuni la nivel mental, să simțim o neliniște sau să abordăm subiecte care țin de credințe și principii. Posibil să apară dificultăți în a sincroniza teoria cu practica.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Nu se întrevede o zi favorabilă pentru a lua decizii legate de un drum, o deplasare, un schimb de experiență sau o călătorie, pentru că nu vei fi pe aceeași lungime de undă cu cei cu care desfășori activități sau cu partenerul de cuplu. Decât să ajungeți la conflicte de idei și principii, mai bine amâni pentru o altă zi.

Horoscop zilnic Taur

Posibil astăzi să afli niște secrete de la locul de muncă și să fii surprinsă de cursul unor evenimente. Deasemenea, s-ar putea să nu fii în stare să iei niște decizii financiare pentru că există tensiuni la nivel mental și nu te poți concentra.

Horoscop zilnic Gemeni

Astăzi este posibil să existe tensiuni între tine și partenerul de cuplu sau cei cu care relaționezi, care au legătură cu perspectiva pe care fiecare o vedeți altfel, într-o chestiune apărută neașteptat. Cel mai bun lucru ar fi să eviți niște confruntări și să lași lucrurile să se liniștească.

Horoscop zilnic Rac

Posibil astăzi să ai niște reacții mai impulsive, atunci când vine vorba de activitățile de la serviciu, dar în special atunci când șefii pun presiune. Suprasolicitarea și oboseala își spun cuvântul, așa că trebuie să alegi să te reechilibrezi, nu să intri în conflicte, care să te destabilizeze total.

Horoscop zilnic Leu

Contextul zilei de astăzi vine cu activități de relaxare, distracție și petrecere a timpului într-un mod plăcut alături de persoanele dragi. Dacă te afli într-un miniseju cu un grup de prieteni, este posibil să intri în conflicte de idei cu unul dintre aceștia și să stricați și buna dispoziție a celorlalți, dacă nu vă opriți la timp.

Horoscop zilnic Fecioară

Planurile tale pot fi date astăzi peste cap dacă trebuie să faci niște deplasări. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, așa că va fi nevoie să te adaptezi la situațiile ivite. Deasemenea, s-ar putea să ai dialoguri despre situația financiară sau cum poți face să-ți mărești veniturile, valorificând un imobil.

Horoscop zilnic Balanță

Dialogul este important astăzi și mai ales să găsești acele căi de comunicare cu partenerul de  cuplu, astfel încât să aplanați un conflict, iar dacă sunteți într-o vacanță, să nu vă stricați dispoziția voastră sau a celor care vă însoțesc.

Horoscop zilnic Scorpion

Astăzi este posibil să ai parte de unele surprize în planul relațiilor sau în raport cu cei cu care desfășori activități. Deasemenea, vei fi interesat de veniturile tale, cum să faci să echilibrezi sumele încasate cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Săgetător

Contextul astral de astăzi vine cu surprize de la serviciu sau în activitățile pe care le desfășori. Careul dintre Jupiter, guvernatorul tău, și Mercur, guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor, ar putea să aducă tensiuni în raport cu interlocutorii tăi.

Horoscop zilnic Capricorn

Evenimente surpriză pot să apară astăzi și-n planul sentimental, dar și-n cel profesional, unde va fi nevoie să te adaptezi la o situație și să găsești niște soluții la o problemă ivită. Dacă te afli în vacanță, planurile zilei vor fi date peste cap.

Horoscop zilnic Vărsător

Contextul astral al zilei aduce informații și evenimente surpriză care au legătură cu familia, mai ales dacă trebui să participi la o ceremonie, un eveniment important în viața unui membru al familiei. Deasemenea, careul dintre Mercur din zodia Rac cu Jupiter din zodia Berbec îți poate aduce tensiuni legate de organizare.

Horoscop zilnic Pești

Axa cunoașterii și a informațiilor este activată astăzi și nu sunt excluse evenimente sau să-ți parvină informații surpriză. Va trebui să te adaptezi la situația dată. Noroc că gasești soluția repede și nu este nevoie să te frămânți prea mult.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Programul „Străzi deschise” weekendul 27 și 28 aprilie: Ce facem pe Calea Victoriei?