Horoscopul zilei de 18 august 2021. Peștii pot avea conflicte cu prietenii

Horoscopul zilei de 18 august 2021. Peștii pot avea conflicte cu prietenii
Foto: Pixabay
Publicat: 18/08/2021, 08:11

Horoscopul zilei de 18 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Cu Luna în tranzit prin Capricorn, ziua de astăzi este favorabilă activităților practice. Vom fi perseverenți în atingerea obiectivelor propuse și motivați să facem față provocărilor. Se pot naște mai ușor dialoguri conflictuale și asta pentru că vom fi foarte direcți în comunicare și nu ne vom teme să spunem ceea ce gândim.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 18 august 2021

Dragoste

Azi ai mai multă grijă la modul în care-ți impui autoritatea în fața celor dragi. Sunt posibile tensiuni cu familia din cauza aceasta.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă conștiinciozitate în atingerea unor obiective profesionale și te lupți cu toate forțele să te afirmi. Ai idei care se dovedesc bune, însă nu sunt deloc exccluse conflictele cu superiorii.

Sănătate

Controlează-ți impulsivitatea și ai grijă cum manipulezi obiectele din jurul tău. Evită să calci prea mult pedala de accelerație.

Horoscop zilnic Taur – 18 august 2021

Dragoste

Posibil să ai parte de discuții cu partenerul de viață despre planurile voastre, să clarificați aspecte legate de idealurile voastre împreună, însă ai grijă că poți declanșa și unele tensiuni.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru a studia ceva care să te ajute în evoluția profesională, pentru a te înscrie la un curs, seminar de perfecționare profesională. Unii nativi decid acum să folosească o diplomă.

Sănătate

Ai mai multă grijă la tendința de a fi dependent de ceilalți și nu lăsa niște gânduri negative să te copleșească.

Horoscop zilnic Gemeni – 18 august 2021

Dragoste

Este o zi destul de pasională și poți fi tentat să calci strâmb astăzi și nu ar fi o problemă să dai frâu liber pasiunii, dar asigură-te că nimeni nu este rănit.

Carieră și bani

Te preocupi de o situație financiară care vizează un bun de patrimoniu, un bun material, poate un credit și vei avea idei și soluții la aceste probleme care se vor dovedi practice și ajutătoare.

Sănătate

Se întrevăd preocupări și dialoguri legate de starea ta de sănătate sau a cuiva drag. Poți descoperi remedii eficiente, tratamente bune.

Horoscop zilnic Rac – 18 august 2021

Dragoste

Nevoia de a fi alături de partener este mare, însă ziua de astăzi poate aduce unele tensiuni nedorite. Va fi mai dificil să rezolvi acum nemulțumirile, deci nu accentua neînțelegerile.

Carieră și bani

Contextul astrologic nu te susține dacă vrei să faci investiții, speculații sau să discuți clauzele unui contract.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Cel mult poate fi vorba de dialoguri purtate pe această temă sau de găsirea celor mai bune soluții pentru o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – 18 august 2021

Dragoste

Cei dragi te sprijină foarte mult într-o situație de viață. Ascultă-le sfaturile și încercați să găsiți soluții comune la o problemă ce vizează, posibil, locuința sau membrii familiei.

Carieră și bani

Dai dovadă de idei bune, constructive și practice la locul de muncă și poți avea parte de înțelegere și sprijin din partea colegilor. Evită conflictele de opinie.

Sănătate

Acordă mai multă atenție stilului de viață și încearcă să te odihnești mai mult. Somnul este un adevărat remediu pentru tine.

Horoscop zilnic Fecioară – 18 august 2021

Dragoste

În plan sentimental sunt posibile nemulțumiri, iar dacă ești singur vei avea tendința să respingi orice propunere nouă care vine spre tine. Ai suspiciuni și nu-ți acorzi încrederea celorlalți.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru dialoguri financiare, însă nu te grăbi să pui și în practică ceea ce discuți. Analizează, trage concluzii deocamdată și nu te avânta în cheltuieli.

Sănătate

Dedică-te mai mult activităților care-ți fac plăcere, poate unui hobby. Petrece timp cu copiii și fă mișcare. Te vei simți mult mai bine.

Horoscop zilnic Balanță – 18 august 2021

Dragoste

Nevoia de a fi alături de cei dragi, de familie este mare și azi îi poți ajuta cu o sumă de bani sau cel puțin cu un sfat financiar bun. Deși o faci cu drag, nu vei ezita să critici și să faci reproșuri.

Carieră și bani

Financiar este o zi bună, fie pentru a face o investiție legată de casă, fie pentru a găsi soluții ingenioase la un context legat de bunuri materiale.

Sănătate

Starea de sănătate nu este chiar cea mai bună, dar dacă te vei odihni corespunzător și te vei elibera de emoțiile negative, te vei simți mai bine.

Horoscop zilnic Scorpion – 18 august 2021

Dragoste

Azi nu ești deloc deschis dialogului și va fi greu să eviți un conflict dacă vei încerca să aduci clarificări unei situații.

Carieră și bani

Posibil să întâmpini niște neplăceri la locul de muncă, în special în dialogul cu colegii care va fi mai greoi. Nu te baza astăzi pe sprijinul lor și nici nu le asculta prea mult sfaturile.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătate, în special la acțiunile tale care pot fi prea curajoase, chiar impulsive. Condu cu grijă, nu apăsa pedala de accelerație și ai grijă unde pui piciorul.

Horoscop zilnic Săgetător – 18 august 2021

Dragoste

Posibil să ai parte de tensiuni în plan sentimental și acestea să plece de la reproșuri făcute de persoana iubită din cauza faptului că nu-i acorzi suficientă atenție.

Carieră și bani

Te preocupă un context financiar și faci tot ce-ți stă în putință să-l rezolvi, însă contextul astrologic al zilei nu prea este de partea ta, așa că nu te lăsa provocat.

Sănătate

Se întrevăd discuții legate de starea de sănătate, a ta sau a cuiva drag. Unii nativi se pot folosi de ziua de astăzi pentru a se retrage în liniște și a analiza o situație de viață cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Capricorn – 18 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să repui în mișcare viața socială, să te întâlnești cu prieteni, să povestiți și să vă faceți confidențe.

Carieră și bani

Azi ai foarte multă răbdare, dar și foarte mult orgoliu, așa că nu te lăsa mânat de ambiții pentru a nu strica relațiile cu ceilalți.

Sănătate

Luna îți traversează astăzi zodia să-ți aduce suport emoțional. Te bucuri de energie, echilibru interior și o stare interioară bună.

Horoscop zilnic Vărsător – 18 august 2021

Dragoste

.

Ceva sau cineva din trecut, posibil chiar cu care ai avut o relație sentimentală sau pentru care ai făcut o adevărată pasiune, să nu-ți dea pace astăzi și să-ți umble prin gânduri.

Carieră și bani

Poți fi frustrat că o negociere nu iese așa cum îți dorești, dar nu te grăbi să pui verdicte și să tragi concluzii. Nu vezi prea clar o situație, așa că evită să iei o decizie importantă.

Sănătate

Acordă mai multă atenție sănătății sufletului, stării interioare și odihnește-te corespunzător. Nu face excese și nici imprudențe.

Horoscop zilnic Pești – 18 august 2021

Dragoste

Astăzi nu ar trebui să acorzi prea multă încredere prietenilor. S-ar putea să ți se dovedească moralitatea acestora și astfel să vezi pe cine merită să mai ai alături și pe cine nu.

Carieră și bani

Se întrevăd unele discuții mai tensionate cu asociații și s-ar putea ca un proiect în care ești implicat să stagneze sau să nu aducă rezultatele așteptate.

Sănătate

Se mai calmează gândurile și frământările zilelor trecute și parcă începi să vezi un context cu ochi mai buni, aspect care te liniștește și pe interior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului